Yazdan nefret ediyorum

Kesinlikle ben de nefret ediyorum yazdan. Kış soğuk olsa bile kışın çözümü var. İki kat giyin yorganı üstüne çek imkanın varsa ufoyuda aç mis gibi pencereden karı izlerken kestane ye. Yazın 40 derecede kavruluyorsun. Klima dışında çözümü de yok. Camı açsan aynı sıcak hava geliyor içeriye. Terlemek en kötüsü. Sivriler de var gerçi :D
 
Kızacaksınız da bu konular niye onaylanıyor arkadaş? Her seferinde yazıyorum hiçbir teknik sorunuma cevap alamadım şu konunun hitine bak.
 
Yaza seni birileri sevdirmiyor. Mesela benim ailem bana yazı haram ediyor. Şimdiye kadar denize veya havuza gidemedim. Param, zamanım, eşyalarım, gidecek arkadaşım, yakında deniz var ama ailem sağ olsun beni çok düşündükleri için 18 yaşına kadar denize gidemezmişim tehlikeliymiş. Ve bunu tartıştık az önce, üstelik de ironik olan şey, bu gün inşaatta 10 saat çalıştım ve tehlikeli bir yer, çünkü boşluklar var, dikenler var, 10 saat çalıştığım için fıtık olabilirim ama inşaatta çalışmam tehlikeli değil, denize gitmem tehlikeli. Git, gez.
 
Yaza seni birileri sevdirmiyor. Mesela benim ailem bana yazı haram ediyor. Şimdiye kadar denize veya havuza gidemedim. Param, zamanım, eşyalarım, gidecek arkadaşım, yakında deniz var ama ailem sağ olsun beni çok düşündükleri için 18 yaşına kadar denize gidemezmişim tehlikeliymiş. Ve bunu tartıştık az önce, üstelik de ironik olan şey, bugün inşaatta 10 saat çalıştım ve tehlikeli bir yer, çünkü boşluklar var, dikenler var, 10 saat çalıştığım için fıtık olabilirim ama inşaatta çalışmam tehlikeli değil, denize gitmem tehlikeli. Git, gez.

Aileniz daha önce deniz veya su yüzünden bir kayıp yaşadıysa bunu size yansıtmış olabilir.
 

Geri
Yukarı