Yazdan Nefret Ediyorum

Güneşin vurduğu ışığı görünce ister istemez bir mutluluk geliyor içime, bu zamana kadar kışı da çok seviyordum ama her sabah işe gitmek için bir buçuk saat yol yapınca ister istemez nefret ediyorsunuz.
Kahvemi alıp cam kenarında bir sigara yapıp sürekli evde dursam kış bitmesin isterdim).

Yaz ayı kesinlikle candır. Araba ile giderken hava çok sıcak olduğunda açarsın camları dibine kadar püfür püfür eser :) Evde şortla t-shirt ile oturmak. Kalın çoraplar ortadan kalkar :)

Allahım sayamadığım bir sürü güzel şey var :) Çalışan arkadaşlarım bilir 15 gün yıllık izne çıkarsın birde aman Allahım :)

Kış için dünyayı,yaz için kışı yakarım :)

Evet arkadaşlar, bildiğiniz üzere yaz geliyor sıcaklıklar yükseliyor ama ben yazı hiç sevmiyorum aşırı nefret ediyorum sıcaklık pisliği andırıyor kış ise tam tersi evde film izlemek, oyun oynamak daha güzel oluyor hele kar, yağmur tamam havalara uçuyorum mutluluktan ama yaz gelince iş yapasım gelmiyor sıkıcı oluyor bunalıyorum, daralıyorum sanki biri gırtlağımı sıkıyor hissiyatı veriyor bana bundan nasıl kurtulurum?
Adana'da yaşasan direk kafana sıkardın o zaman 😂

Terleyince hem yapış yapışsın hem banyo bile yapsan kurulanırken tekrar terliyorsun berbat bir şey.

Birileri çok nemli yerde yaşıyor sanırsam.

Karı sevdiğim için biri sorsa kışı seviyorum derim ama üşümesi gıcık ediyor. Düzgün yalıtımlı bir evde oturup yazın bunalmazsınız. Ya da dışarıda düzgün bir yerde gezerseniz rüzgar eser vb. bir şekilde kurtarır. En güzeli mart-nisan ayları bence.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı