Yazıları bulanık gözüken fatura kabul edilir mi?

fikofako

Kilopat
Letgo uygulamasından muadillerine nazaran daha cüzi bir fiyata 2. el Razer Huntsman Opto yakaladım. Satıcı açıklamaya MediaMarkt'tan 16 ay daha garantisi olduğunu yazmıştı ve bu beni daha da cezbetti. Yarın ürünü almaya gideceğim ancak satıcı ürünün faturasını bulanık bir şekilde atıyor, faturanın fiziksel halinin elinde olmadığını ve elinde sadece bu görselin olduğunu söylüyor. MediaMarkt bu faturayı kabul eder mi? (Yanlış görmüyorsunuz fatura çok bulanık)

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-03-03 at 18.46.34.jpeg
    WhatsApp Image 2021-03-03 at 18.46.34.jpeg
    43 KB · Görüntüleme: 111
Letgo uygulamasından muadillerine nazaran daha cüzi bir fiyata 2. el Razer Huntsman Opto yakaladım. Satıcı açıklamaya MediaMarkt'tan 16 ay daha garantisi olduğunu yazmıştı ve bu beni daha da cezbetti. Yarın ürünü almaya gideceğim ancak satıcı ürünün faturasını bulanık bir şekilde atıyor, faturanın fiziksel halinin elinde olmadığını ve elinde sadece bu görselin olduğunu söylüyor. MediaMarkt bu faturayı kabul eder mi? (Yanlış görmüyorsunuz fatura çok bulanık)
Faturada 2020 yazıyor ama başka bilgileri okunmuyor.

Bir yerde Manisa No yazıyor. O kısım biraz okunuyor gibi. (Manisa diye okudum. Gerçeğini okuyamadım) Çok zorlasan o sayılar okunur. Oradan bir işlem yaparlar mı? Onu bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı