Yazılı diyet işe yarar mı?

nini

Picopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
nvidia geforce gt 730
Merhaba. İnternetten veya herhangi bir yerde görmedim bu diyeti en başta söylemek isterim.
Kendi kendime düşündüm ve mantıklı geldi sizlere de sormak istiyorum.
Sabah - 1 bardak şekersiz yeşil çay.
Öğlen - 1 adet salatalık.
Akşam - 1 adet salatalık ve istenirse yanında yeşil çay.
Ara sıra spor ve yürüyüş yaparak bu diyetle kilo verilir mi ve sağlıklı mıdır?
Ve bu diyet boyunca ara sıra kaçamak yapılabilir mi şekersiz ürünler dışında?

Sağlıklıdır.
Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.

Açlıktan bayılırsın çünkü böyle diyet olmaz.

2 gündür uyguluyorum şu an bir sorun yok nadir olacak şekilde bu diyet dışındada şekersiz ürün tüketiyorum. Örneğin simit. Genel olarak ama hiçbir şey yemeden bunu uyguluyorum. Acıktığımı hissetsemde sorun olmuyor. Tabii ki fazla sorun açacak raddeye gelirse daha iyi şekilde beslenirim fakat kilo vermek açısından böyle daha iyi olacağını düşünüyorum

Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.

2 gündür uyguluyorum şu an bir sorun yok nadir olacak şekilde bu diyet dışındada şekersiz ürün tüketiyorum. Örneğin simit. Genel olarak ama hiçbir şey yemeden bunu uyguluyorum. Acıktığımı hissetsemde sorun olmuyor. Tabii ki fazla sorun açacak raddeye gelirse daha iyi şekilde beslenirim fakat kilo vermek açısından böyle daha iyi olacağını düşünüyorum
Hocam bir kütle kaybı oldu mu 2 günlük süreçte.

Hocam bir kütle kaybı oldu mu 2 günlük süreçte.

Evde tartımız yok birkaç gün geçince yakındaki eczaneden bakacağım. Şu anlık bir bilgim yok. Simit yedim ve bu sabah birkaç adet acıbadem yedim. Birkaç gün sonra dilerseniz sizi tekrar bilgilendireceğim.

Evde tartımız yok birkaç gün geçince yakındaki eczaneden bakacağım. Şu anlık bir bilgim yok. Simit yedim ve bu sabah birkaç adet acıbadem yedim. Birkaç gün sonra dilerseniz sizi tekrar bilgilendireceğim.

Fakat spor yapmıyorum. Çok nadir. Başlamak istiyorum evde olacak şekilde. Ara sıra yürüyüş yapıyorum bunu da göz önünde bulunduralım.

Pek fazla spor yapmıyorsanız çok sorun olmaz gibi ama yine de ufak ufak bir şeyler yiyerek ve biraz sporla dengelerseniz daha iyi olur bence ama yine de sizin kararınız.

Yanlış anlamayın ama bu diyet sizi kötü sonuçlara itebilir. En kötü şeker ihtiyacınızı meyveden alın. Öneri olarak İsveç diyetini araştırabilirsiniz. 13 günlük bir süreçti diye hatırlıyorum. Eğer aktif ve yoğun tempolu bir hayatınız varsa bu da zararlı olur ancak sizin yazdığınıza nispeten sonuçlar alınıp değerlendiren insanların olduğu bir diyet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı