Okaaanklc
Hectopat
Merhaba ben internet üzerinden yazılım alanında kendimi geliştirmek ve kariyerimi bu alanda ilerletmek istiyorum. Gazi Üniversitesi matematik bölümü son sınıf öğrencisi ve Anadolu Üniversitesi bilgisayar programcılığı mezunuyum. Daha önce git eğitimi ve kendi çapımda Front-End çalışmaları yaptım. Web geliştiriciliği veya data analizi alanlarında ilerlemek istiyorum. Data analizini düşünmekteki sebebim Deep learning gibi geleceği olan bir sektöre yönelmek istemem. Web geliştiriciliğine zamanında yazılım öğrenmeye bir adım atmak için başlamıştım. Hoşuma giden bir alan ancak geleceği konusunda şüphelerim var. Bu konuda fikrilerinizi merak ediyorum. Ve daha önemlisi internet üzerinden geçerliliği olan sertifikalarla CV mi güçlendirmek ve CV mi güçlendirirken yaptığım projelerle tecrübe kazanmak istiyorum. Bildiğiniz güzel kaynaklar, kurslar varsa bu konuda yardımınızı istiyorum. İnternette bir sürü kurs ve site buldum ancak hangisinden başlamam gerektiğini bilemedim. Zamanımı en verimli şekilde değerlendirmek istiyorum.