Yazılım için 27" monitör tavsiyesi

Dell G2722HS ve Lenovo Legion Y27-30 bakılabilir, Odyssey G5 kötü bir model bol bol ghosting yapıyor.
Dell G2722HS ve Lenovo Legion Y27-30 bakılabilir, Odyssey G5 kötü bir model bol bol ghosting yapıyor.
hocam 27’’ için FHD problem yaratır mı, bu attıklarınız FHD olduğu için soruyorum. Yukarıda paylaştığım viewsonic için ne düşünüyorsunuz?

Sisteminiz üst düzey ise yüksek Hz ve yüksek çözünürlüklü alırsınız. Yoksa 144 Hz 1080p IPS çok yeterli.
çok iyi bir bilgisayarım yok RTX 3050 i7 11700H

hocam 27’’ için FHD problem yaratır mı, bu attıklarınız FHD olduğu için soruyorum. Yukarıda paylaştığım viewsonic için ne düşünüyorsunuz?

çok iyi bir bilgisayarım yok RTX 3050 i7 11700H
Alınmaz, pikselleşme olabilir de olmayabilir de.

Hocam 27" için FHD problem yaratır mı, bu attıklarınız FHD olduğu için soruyorum. Yukarıda paylaştığım ViewSonic için ne düşünüyorsunuz?

Hocam Dell G2722HS kullanıyorum, pikselleşme vs yok kesinlikle. Yalnız şöyle bir şey var. 1 haftadır 15inç, 1080p laptop kullanıyordum ve gözüme çok güzel geldi her şey daha iyiydi, bugün kendi monitörüme geçtim ve afalladım birazcık. Bir süre sonra geri düzeldi gözümde monitör. Yani monitör iyi alabilirsiniz FHD olması sıkıntı yaratmıyor ama eğer ki bütçe varsa 27inç 2K bakın. Bütçenizi belirtin bence en başında. Benim aldığım zaman 27inç 2K en az 144Hz olan monitörler 6k-6.5K'den başlıyordu. Ben 4K'ya almıştım bu monitörü. Yani öneririm, bütçe varsa kesinlikle 2K.

Hocam Dell G2722HS kullanıyorum, pikselleşme vs yok kesinlikle. Yalnız şöyle bir şey var. 1 haftadır 15inç, 1080p laptop kullanıyordum ve gözüme çok güzel geldi her şey daha iyiydi, bugün kendi monitörüme geçtim ve afalladım birazcık. Bir süre sonra geri düzeldi gözümde monitör. Yani monitör iyi alabilirsiniz FHD olması sıkıntı yaratmıyor ama eğer ki bütçe varsa 27inç 2K bakın. Bütçenizi belirtin bence en başında. Benim aldığım zaman 27inç 2K en az 144Hz olan monitörler 6k-6.5K'den başlıyordu. Ben 4K'ya almıştım bu monitörü. Yani öneririm, bütçe varsa kesinlikle 2K.

Hocam bütçe ile ilgili çok problemim yok ama 8-9 k vermek istemiyorum 2K monitörler için, 24" küçük görünüyor gözüme bu sebeple 27" bakıyorum. Hz veya 2K-1K'den feragat etmeden 5-6 k bandında kalmak çok zor gibi. Tam da senin incelemeni okuyordum denk geldik :) Makale okurum, kod yazarım nadir oyun oynarım, sen neler önerirsin?

Hocam bütçe ile ilgili çok problemim yok ama 8-9 k vermek istemiyorum 2K monitörler için, 24" küçük görünüyor gözüme bu sebeple 27" bakıyorum. Hz veya 2K-1K'den feragat etmeden 5-6 k bandında kalmak çok zor gibi. Tam da senin incelemeni okuyordum denk geldik :) makale okurum, kod yazarım nadir oyun oynarım, sen neler önerirsin?

2K almanız mantıksız zaten 3050'ye ağır gelir hem de mobil 3050 :D

Sorun olmaz merak etmeyin, olursa da pikselleşme olur en fazla. Asıl ben teşekkür ederim.
hocam, amacım uzun süre bakıp rahatsız olmamak, o yüzden Hz’den feragat etmeliyim gibi algıladım 2k-1k yerine. Linkini paylaştığım ürünü almak istiyorum. Ne dersin ?

Dell S2721DS 27'' 2560x1440 QHD 75Hz 4ms (HDMI+DP) Hoparlörlü Profesyonel IPS Pivot Monitör

hocam, amacım uzun süre bakıp rahatsız olmamak, o yüzden Hz’den feragat etmeliyim gibi algıladım 2k-1k yerine. Linkini paylaştığım ürünü almak istiyorum. Ne dersin ?

Dell S2721DS 27'' 2560x1440 QHD 75Hz 4ms (HDMI+DP) Hoparlörlü Profesyonel IPS Pivot Monitör
Yazılım için alınabilir bence. @88602 hocam önerileriniz varsa yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı