Yazılım için C1 İngilizce yeterli midir?

Kurumsal yerlerde mecbursun. Küçük yerlerde şart olmayabilir. Büyük firmalar için konuştum ben.

Ben Turkiye'de cok calistim farkli sektordeki kurumsal yerlerde, kimse TOEFL falan istemedi. IK ingilizce mulakat yapar, mezun oldugun okulun da reputasyonu iyi ve egitimi Ingilizce ise alirsin dil tazminatini.

TOEFL ya da GRE grad school kovalayanlarin meselesi, sektorde soran yok. Ne Turkiye'de ne de yurt disinda. Varsa pozitif katkisi olacaktir, yoksa kimse "Bu ingilizce bilmiyor" demez.

Ben Turkiye'de cok calistim farkli sektordeki kurumsal yerlerde, kimse TOEFL falan istemedi. IK ingilizce mulakat yapar, mezun oldugun okulun da reputasyonu iyi ve egitimi Ingilizce ise alirsin dil tazminatini.

TOEFL ya da GRE grad school kovalayanlarin meselesi, sektorde soran yok. Ne Turkiye'de ne de yurt disinda. Varsa pozitif katkisi olacaktir, yoksa kimse "Bu ingilizce bilmiyor" demez.
Bilkentden girerken sordular 😀

Yeterlidir. Öğrenme kaynakları açısından Türkçe'den uzak dursun, yabancı forumlarda bol bol dolaşsın.

İngilizce anlatan Hint abilerden geliştiriyorum ama DGS çalış mühendislik gir diyorlar oysa yaşım 21 hep İngilizce de geliştirdim kendimi şimdi ise DGS ile geçip 3 sene uğraşmis olacağım ekstra 5 sene ediyor ben diyorum ki hem programcılık okuyup hem geliştireyim kendimi 4 sene sonunda sağlam bilgim olue diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı