Yazılım için M2 MacBook alınır mı?

Yazılım işleri için ekran kalitesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Asus laptoplara bakabilirsin. VivoBook, ZenBook serisi iyidir. Genelde OLED ekran var bu seride. MyAsus uygulamasında istediğin gibi özelleştirebilirsin. Göz koruma gibi değişik özellikleri var.
Yazılım işleri ve ekran kalitesi. Mükemmel bağdaştırma.

Merhaba,

3 tier mimariye kadar ihtiyaçlarınızı M2'li bir MacBook tamamen karşılayacaktır. Ancak diyorsanız ben Docker/Kubernetes kuracağım, 1'den fazla veri tabanıyla çalışacağım, stateless bir mimari kurmam gerekiyor, bu durumda daha fazla çekirdeğe ihtiyacınız olur. 12. nesil en az I7 Intel işlemcisi bulunan ve bol RAM'i olan, Windows 11 + WLS2 kurulu bir bilgisayara ihtiyacınız olur. Ben şahsen ekran boyutu geniş diye MSI kullanıyorum, son derece memnunum ancak bu kısım kişisel tercihtir.

Not: Yazmayı atlamışım, son olarak yüksek hızlı bir de SSD'niz olursa rahat edersiniz.

Merhaba,

3 tier mimariye kadar ihtiyaçlarınızı M.2'li bir MacBook tamamen karşılayacaktır. Ancak diyorsanız ben Docker/Kubernetes kuracağım, 1'den fazla veri tabanıyla çalışacağım, stateless bir mimari kurmam gerekiyor, bu durumda daha fazla çekirdeğe ihtiyacınız olur. 12. nesil en az ı7 Intel işlemcisi bulunan ve bol RAM'i olan, Windows 11 + wls2 kurulu bir bilgisayara ihtiyacınız olur. Ben şahsen ekran boyutu geniş diye MSI kullanıyorum, son derece memnunum ancak bu kısım kişisel tercihtir.

Daha başlangıç seviyesindeyim söylediğiniz şeylerin çoğunu anlamadım =D

Adam saatlerce bilgisayar başında oturup kod yazacak. Ayrıca farklı öneriler de istemiş. Ekran önemsiz mi? Başkalarının önerisine laf atacağına kendi önerini yap bıdı bıdı yapma.
Keşke bilmediğiniz konularda yorum yapmak yerine sessiz kalsanız... Ekranın IPS veya Amoled olması saatlerce bir şeyler yapmasında farklılık göstermez. Ve ayrıca Oled ekran ile IPS ekranın farkını bildiğinizi sanmıyorum. İyi sosyaller dilerim.

Keşke bilmediğiniz konularda yorum yapmak yerine sessiz kalsanız... Ekranın IPS veya Amoled olması saatlerce bir şeyler yapmasında farklılık göstermez. Ve ayrıca Oled ekran ile IPS ekranın farkını bildiğinizi sanmıyorum. İyi sosyaller dilerim.
TN ekranlı bir bilgisayara saatlerce bak ozaman görürüm seni. Yazdığım serinin ekranları güzel. Bizzat kendim kullanıyorum. Konu sahibinede önerdim sadece. Taşınabilirlik açısından da iyiler. Markayı savunmuyorum. Önerimi yaptım. Tartışmaya gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı