Yazılım mühendisliği okuyan başörtülü bayanlar yurt dışına kabul edilir mi?

kurman

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım yazılım mühendisliği okuyor kendisi kapalı bir bayan olduğu için yurt dışında beni kabul etmezler beni almazlar diye düşünüyor. İnsanlar sırf dış görünüş inancı sebebiyle kabul edilmediği olur mu? Sonuçta bu insan, ana dil gibi İngilizcesi var kendisini yetirmiş durumdayken.

Yazılım mühendisi yazılımcı arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

Hayır, kabul görür, niye görmesin? Ayrıca yazılım mühendisliğinin yurt dışında bir Müslüman olarak kabul görmekle ne alakası var? Normal Müslümanlar kabul edilirken yazılım mühendisi görünce birden nefret mi doluyor yabancı insanlar? Anlayamadım son kısmı. 🙃

Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım yazılım mühendisliği okuyor kendisi kapalı bir bayan olduğu için yurt dışında beni kabul etmezler beni almazlar diye düşünüyor. İnsanlar sırf dış görünüş inancı sebebiyle kabul edilmediği olur mu? Sonuçta bu insan, ana dil gibi ingilizcesi var kendisini yetirmiş durumdayken.

Yazılım mühendisi yazılımcı arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

Hocam Avrupa gelişmiş bir yer asla böyle bir şeye maruz kalcagını sanmıyorum tabii ki de bazı insanlar çıkıp olumsuz cümleler kuracaklar olacaktır ama bunu aldırış etmesin.

İnsanına göre değişir. Kimisi sırf Başörtülü diye işe almaz kimisi kafasına ne taktığını umursamaz. Kesin bir şey söylemek doğru olmaz.

Öyle bir şey yok. Başörtüsüne karışmıyorlar. 5'e yakın Avrupa'da yazılım mühendisi olarak çalışan başörtülü arkadaşım var. Hiçbiri böyle bir sorun yaşamadı.

Hayır, kabul görür, niye görmesin? Ayrıca yazılım mühendisliğinin yurt dışında bir Müslüman olarak kabul görmekle ne alakası var? Normal Müslümanlar kabul edilirken yazılım mühendisi görünce birden nefret mi doluyor yabancı insanlar? Anlayamadım son kısmı. 🙃
Ben kapalıyım diye beni almazlar yurtdışına diye düşünüyor.

Öyle bir şey yok. Başörtüsüne karışmıyorlar. 5'e yakın Avrupa'da yazılım mühendisi olarak çalışan başörtülü arkadaşım var. Hiçbiri böyle bir sorun yaşamadı.
Staj için olsun yurt dışı yüksek lisans için bir sorun olmaz değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı