Tunahan Arık
Hectopat
Forumda benzer konular var fakat benim durum bir tık değişik. Ben en başta bilmeden bilgisayar mühendisliği istiyorum derken bana bilgisayar mühendisliği seçmektense herhangi bir dalını seçip uzmanlaşmanın daha mantıklı olacağını söyleyerek yazılıma yönlendirdiler. Lise boyunca yazılımı hayal ederek okudum, mezuna da kaldım fakat yine çok düzenli çalışmayınca sonuç pek iç açıcı değildi. Tercihte başta yazılım mühendislikleri yazıp gelmeme ihtimaline karşın bilgisayar mühendisliği yazmıştım ki bugün sonuçlar açıklandı ve bilgisayar mühendisliği kazanmışım. Gereksiz uzun hikayeyle kafanızı doldurma aşamasını geçtiğime göre, şu anda ilk yarıyılı doldurup yazılıma geçmeyi hedefliyorum. Hedefimde sebat etmeli miyim yoksa bilgisayar mühendisliği yazılımdan daha mı avantajlı? Gereksiz bir ton devre elemanıyla vs. vakit kaybedersin yazılıma geç tavsiyeleri alıyorum fakat bilgisayar okuyan varsa onlardan öğrenmek daha mantıklı olur diye sorayım dedim. Üniversite bittikten sonra da yurt dışında veya yurt dışı ağırlıklı çalışmayı hedefliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Bir ekleme: Üniversite Üsküdar Üniversitesi ve iki bölüm de İngilizce.
Bir ekleme: Üniversite Üsküdar Üniversitesi ve iki bölüm de İngilizce.