Yazılım okumadan meslek olarak yazılım işini yapan var mı?

Yapan insanlar var ama büyük şirketlerle çalışırken istediğin kadar sertifikan olsun ilk şart olarak ilgili bölümden mezun olma şartı koyuyorlar.

Peki, ilgili bölüm derken yazılım mühendisliği için mi yoksa bilgisayar programcılığı veya buna benzer mesleklerden mezun olsak olur mu?

Henüz okumadan yapan birisi olarak ben varım. Henüz okumama sebebim daha zamanının gelmemesi :D Zamanı geldiği zaman YKS'ye girip okumayı düşünüyorum.

Freelancer şekilde front-end developer olarak web alanında çalışıyorum halihazırda. Şu ana kadar birçok ajansla ve kurumla çalışmışlığım var. Devlete ait kurumlarla da çalışmışlığım var.

Peki, ilgili bölüm derken yazılım mühendisliği için mi yoksa bilgisayar programcılığı veya buna benzer mesleklerden mezun olsak olur mu?
Yazılım mühendisliği zaten Türkiye'de sadece özel üniversitelerde var. İş ilanlarına bakınca zaten alakalı bölümlerde yazar genelde.

Henüz okumadan yapan birisi olarak ben varım. Henüz okumama sebebim daha zamanının gelmemesi :D zamanı geldiği zaman YKS'ye girip okumayı düşünüyorum.

Freelancer olarak Front-End developer olarak web alanında çalışıyorum halihazırda. Şu ana kadar birçok ajansla ve kurumla çalışmışlığım var. Devlete ait kurumlarla da çalışmışlığım var.

Hocam yaşınız kaç? Nasıl buralara geldiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı