Yazılıma sıfırdan başlamak istiyorum

ryutoshiaki

Hectopat
Katılım
10 Mayıs 2020
Mesajlar
70
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, zamanimin coğunu evde geçiriyorum yazılım öğrenmeye niyetlendim ancak bu saatten sonra öğrenebilir miyim, çok mu zor vb soru işaretleri var kafamda. Sıfırdan ne kadar ilerleyebilirim kendi kendime mobil oyun, uygulama yazabilir miyim, kafam alır mı diye sizlere sormak istedim bu arada Udemy üzerinden kurs almayı planlıyorum eğer başlamaya niyetlenirsem. Diğer tavsiyelerinize de açığım. Boş zaman geçirmektense kendime yatırım yapmak istiyorum bu arada B2 seviyesinde İngilizce biliyorum artısı olur umarım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse anasının karnından "yazılımcı" olarak doğmadı. Her şey gibi bu konuya da emek verirseniz iyi yerlere gelebilirsiniz. Gerçekten istemeniz ve uğraşmanız yeterli. İnsanlar bilmem kaç yaşlarında üniversite okuyorlar en basitinden.
Hocam matematiğim pek iyi değil ve yazılım ile ilgili şu an kafamda hiç bir net bilgi yok bu yüzden karamsarım biraz.
 
Hocam matematiğim pek iyi değil ve yazılım ile ilgili şu an kafamda hiç bir net bilgi yok bu yüzden karamsarım biraz.
Direkt matematik bilgisinden ziyade matematiksel düşünebilme önemli. Algoritma kısmı için de verilen eğitimler var, onlara da göz atabilirsiniz. Matematik bilgisi belirli bir düzeyde olan birisi de programlamada ilerleme kat edebilir ancak daha ileri düzeyde matematik şart denebilir. Yaşantınızı bu alana kurmasanız bile boş oturmaktan iyi olacağına eminim. Hazır niyetlenmişken başlamakta fayda var.
 

Geri
Yukarı