Yazılımbudur Windows 10 Key dolandırıcılığı

Makaleler
4
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Research&Development Engineer
Kullanıcıya sundukları Key'ler volume licens kategorisindedir. Sakın aldanıp almayın!
Ben aslında OEM lisansa razıydım. İletişim desteği yok, telefon numaraları sahtedir. Asla bulaşmayın! Dolandırıcılar!

Hakketen son zamanlarda fazasıyla şikayetler gelmeye başladı. 2 sene önce yapmış olduğum 3 farklı alışverişte halbuki hiç sorun yaşamadıydım hatta 1 siparişte bir sorun olup canlı destekte hemen yardımcı olmuşlardı. Bu saatten sonra artık tavsiye etmeyeceğim, favori listemden çıkardım. Çok geçmiş olsun öte yandan.

Tek kullanımlık oldukları belirtiliyor zaten? Yanlış hatırlamıyorsam 10 küsür TL gibi bir fiyata satıyorlar, şikayetçi olduğunuz konu ne anlamadım? OEM key olarak satılan ürünün tek kullanımlık olmasından mı rahatsız oldunuz? Şu ana kadar 6 tane KEY aldım ve hiç sıkıntı yaşamadım.

Tek kullanımlık oldukları belirtiliyor zaten? Yanlış hatırlamıyorsam 10 küsur TL gibi bir fiyata satıyorlar, şikayetçi olduğunuz konu ne anlamadım? OEM Key olarak satılan ürünün tek kullanımlık olmasından mı rahatsız oldunuz? Şu ana kadar 6 tane Key aldım ve hiç sıkıntı yaşamadım.

Volume lices ile OEM licens aynı şey mi? 10 ₺ nerede? Ya mesajımı tam okuyun ya da okuduklarınızın ne olduğunu örenip yazın lütfen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı