Yazın hangi dili öğrenmeliyim?

Hangi Dil ? (Başlangıç için)

  • Python

    Oy: 36 57,1%
  • CSS

    Oy: 3 4,8%
  • Java

    Oy: 18 28,6%
  • Diğer

    Oy: 6 9,5%

  • Oy verenlerin toplamı
    63
Merhabalar, ben LGS'ye gireceğim. LGS'den sonra bir yazılım dili öğrenmek istiyorum, şu ana kadar hiç bir yazılım dili deneyimim yok. Arkadaşlarım Python öğrenmem gerektiğini söylüyor başlangıçta. Bana ne önerirsiniz?

Not: Aklımda tam olarak şura için öğreneceğim dediğim bir kategori yok. (Örneğin: Yapay zeka.)
Merhabalar. Ben'de yeni başladım ve c# ayrıca unity ile beraber oyun geliştirme kısmına yöneldim. sizede c# öneririm.
 
Kolay olanı önce öğrenmek, sonraki zorları kolaylaştırdığı için ciddi derecede zamandan tasarruf yapıyorsun. Bu yüzden şu şekilde git derim HTML > Python > C# eğer ki Üniversitede yazılım ile ilgili bir bölüme gireceksen SQL'e de hafiften bak zor değil. Sınavlarda da 100 alır geçersin.
 
8.sınıfa kadar olan bilgiyle ne olur ?
Sadece okulda öğrendiysen çok bir şey bekleme seviye tespit sınavına gir internette
Tavsiyem cambridge üniversitesinin testi üniversite dedigime bakma tüm seviyeleri içeriyor ama ilgin yoksa ingilizceye daha önce çalışmadıysan A1 olarak çıkarsın kurlar A1 A2 B1 B2 C1 C2 olarak gidiyor başlangıc kur A1 senin işini B2 görür ve lisede de işine çok yarar
 
Kolay olanı önce öğrenmek, sonraki zorları kolaylaştırdığı için ciddi derecede zamandan tasarruf yapıyorsun. Bu yüzden şu şekilde git derim HTML > Python > C# eğer ki üniversitede yazılım ile ilgili bir bölüme gireceksen Sql'e de hafiften bak zor değil. Sınavlarda da 100 alır geçersin.

Ben 6.sınıfta HTML çok az görmüştüm, tablo falan, renkli şeyler, görseller, videolar ekliyorduk sayfaya, bayağı eğlenceliydi.
 
Yeni konu açmak istemedim. Python'a başlayacağım sanırım, youtube deki dersler yeterli olur mu yoksa önerebileceğiniz bir udemy kursu vs. var mıdır?
 
Yeni konu açmak istemedim. Python'a başlayacağım sanırım, youtube deki dersler yeterli olur mu yoksa önerebileceğiniz bir udemy kursu vs. var mıdır?
Önce hangi alana ilgin varsa ona göre programlama dilini seçeceksin. Fark etmez diyorsan bence C++ ile başla. Heçkır olursun. 😂 Bilmem önce HTML sonra şuymuş sonra buymuş falan diyenleri boş ver. Başla birisisinden fark etmez. Hem diğer açılan konuları oku. Oralardan da bilgi edin.
 

Geri
Yukarı