Yediğiniz en saçma ve garip ban ve nedeni

Bugün (2 yıldır kayıtlı olduğum DC sunucusundan) ban yedim işte bu carl_bottan... Dan süresiz ban yediniz sebep: Af hesapta af ile alakalı ne olabilir ve af ne :d yani adminede yazdım admin ile aramız iyiydi engellemiş beni alt hesap açıp girerimde roller falan kaldı farklı bir admine yazsam ya da desteğe başvursam açarlar mı?

Roblox'da birisine selam dedim diye taciz diye banlamışlardı beni 7 gün

Bugün (2 yıldır kayıtlı olduğum DC sunucusundan) ban yedim işte bu carl_bottan... Dan süresiz ban yediniz sebep: Af hesapta af ile alakalı ne olabilir ve af ne :d yani adminede yazdım admin ile aramız iyiydi engellemiş beni alt hesap açıp girerimde roller falan kaldı farklı bir admine yazsam ya da desteğe başvursam açarlar mı?
Banlanma nedenim sacma degil ama nerden ban yedigim sacma. (Whatsapp)

Bir YouTuber'in Discord sunucusunda Chat'e herkes aynı kelimeyi yazıyordu ben de ayak uydurayım dedim. Herkes yazıyordu ama ilk beni banladılar süresiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok, hiç yersiz ban yemedim. Hep yerli yerindeydiler ve yaparken banlanacağımı da biliyordum. Bu sistemlerin yersiz ban atması ya sistemin kötü olduğundan ya da algoritması şaştığından. İkisi de çok nadir görülen şeyler.

Lost Ark'ta yedim. Hesap açıp 1 saat tutorial(tanıtım) kısmında oynamıştım. Sonra sıkıldım ve çıktım 3-4 ay sonra tekrar hesaba(Steam hesabına bağlı) girecekken ban yediğimi gördüm. Araştırmama göre oyuna uzun süre girilmeyen hesaplar banlanmış. (bot olduğu düşünülerek)

ban müq .jpg

Beni banlayan admin sebep girmesi gerekiyordur aklına gelen sebep:

Burada nokta koymadım diye 1 3 ay ban yemek.

Şimdi Grand thef Auto RP oynuyordum yabancı serverdaydım, arabamı çok hızlı kullanıyordum. Sonra baktım yolda birkaç sülyet var araba çok hızlı gidiyordu. Çarpmam onlara dedim içimden. Sonra sülüyetler iyice belirgin olmaya başladı yolun ortasında 30-35 kişi(çeteydi herhalde) bekliyorlardı. Hızımı alamadım gelişine güzel 20-25 kişiyi cennete götürdüm. Sonra da ban yedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı