Hazır sistemler zaten windows kurulu gelmiyor mu? Herhangi bir şeye gerek yok tak çalıştır.
yok kankam vatandan aldim vatan sadece windows 11 kuruyor o da parali ben kendim kurmak istiyorumHazır sistemler zaten windows kurulu gelmiyor mu? Herhangi bir şeye gerek yok tak çalıştır.
Hocam kaça aldınız ?Vatandan 7500F ve 4070 Super'li bir sistem aldim bugün. Yarin gelecek ama ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Bilgili arkadaşlar yardimci olursa guzel olur.
38.660Hocam kaça aldınız ?
Birkaç gündür ben de almaya çalışıyorum ama bir türlü stokta bulamıyorum yeni mi aldınız siz ?38.660
Karne kampanyasi vardi 30 Haziran'da bitti. Bende son gun yetistim de aldim. Normalde toplamaya kalksaniz 53K civari yapiyor ben kampanyayla 38.6k ya aldim
O kadar indirim olmaz be. Sisteminizin linkini atar mısınız? çok merak ettim.
AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12G - PRIME A620M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12G - PRIME A620M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.