Yeni Battlefield Oyununda Hikaye Modu Bulunacak

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.959
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Bir sonraki Battlefield oyunu hikaye

Battlefield 2042 çıkışıyla beraber büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Gerek hikaye modunun olmayışı gerek de oyundaki hatalar Battlefield 2042’nin olumsuz yorumlar almasına sebep oldu. Bu yaşananların ardından tüm gözler yeni Battlefield oyununa çevrilmişken, Electronic Arts kendi sitesi üzerinden, serinin bir sonraki oyunu üzerinde çalışacak bir Tasarım Direktörü ilanı yayınladı. Yayınlanan bu iş ilanı da serinin […]

Devamı: Yeni Battlefield Oyununda Hikaye Modu Bulunacak
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Bu adamlar maalesef BF3 ve BF4'ün üstünde bir şey yapamayacaklarmış gibi geliyor sürekli. BF1'i de çok severim hala oynarım çok da iyi oyundur ama onda bile sürekli bir eksiklik hissediyorum. Umarım güzel bir şey yaparlar.
 
Kendine BF oyuncusu diyen adam BF den hiç bir zaman singleplayer beklemez. Kaliteli bir multiplayer içeriği ve oynanış sunamadıkları için 2042'de bocaladılar. 2042'nin sadece adı Battlefield'dı. :D 3'ün vaktiyle yeri göğü salladığı o etkiyi bir daha zor görürüz.
 
Kendine BF oyuncusu diyen adam BF'den hiçbir zaman singleplayer beklemez. Kaliteli bir multiplayer içeriği ve oynanış sunamadıkları için 2042'de bocaladılar. 2042'nin sadece adı Battlefield'dı. :D 3'ün vaktiyle yeri göğü salladığı o etkiyi bir daha zor görürüz.

Katılıyorum. 2042 gerçek bir Battlefield oyunu bile değildi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı