Yeni bilgisayardan yanık kokusu geliyor

Radish_Master

Centipat
Katılım
16 Haziran 2022
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarımdan ağır plastik kokusu geliyor bu normal ama bazen böyle yanık kablo veya ütü gibi bir koku geliyor PSU Corsair Spec-Delta kasasının kendisiyle beraber gelen 650W 80+ bir PSU modeli CV650 ekran kartım RX 6600 monitörüm VGA olduğu için idareten dönüştürücü ile kullanıyorum ondan olabailir mi?

Not: Ekran kartım yük altında olmadıkça fanı çalışmıyor stress testte deneyince fan çalıştı sanki o zaman koku geldi gibi. Fanlar çok çalışmadı belki onlar yenidir diye çalışınca geliyordur. Ekran kartı sıcaklığım şu an boşta 46 stress testte Max 65 bir sorun olabilir mi? PC 1.5 haftadır falan bende maksimum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağının kablosunu kontrol edebilir misin? Benim de aynı konudam muzdarip idim. Güç kaynagı Ark yapıyormuş. Kablom eridi zamanla.
 
Güç kaynağının kablosunu kontrol edebilir misin? Benim de aynı konudam muzdarip idim. Güç kaynagı Ark yapıyormuş. Kablom eridi zamanla.
güç kaynağı kablosu şuan sıcak bile değil

Güç kaynağından olabilir. Parçaları kasadan sök, dışırada deneyin. Sorunu daha kolay tespit edersin. Kablolar çok ısınıyor mu diye elinlede kontrol et.
dışarıdaki kablolardan sadece dönüştürücü kaablosu çok ısınıyor
 
şuan parçaların yeni olmasından şüpheleniyorum ekran kartı fanı çalışmadıkça çıkmıyor koku sanırım bir de parçaların üzerinde jelatin kalmış olabilir diye düşünüyorum

Dönüştürücüde sorun var o zaman, HDMI ile Televizyonda filan kullanın biraz.
denerim teşekkürler

kontrol ettiğim kadarıyla jelatin görünmüyor fakat bakacağım
 

Yeni konular

Geri
Yukarı