Yeni CS:GO 2 oynanır mı?

Arkadaşlar oyun betada :D oyun motoru değiştiği için ilk seferlerde hiç hile gelmez karşınıza. Daha komplike bir sistem yaptılarsa hile sayısında da azalış olur. Tickrate olayı da eğer gerçekten dedikleri gibiyse mükemmel olmuştur oyun. Ama grafikler tatmin etmedi beni. Textureların daha çok değişmesini beklerdim.

Bütün yorumlar arasında bunu arıyordum. CS:GO ilk çıktığı zaman oyunu kimse ne beğenmiş ne de oynamış, yani düşük oyuncu kitlesi ve sayısı varmış. Sonra sonra gelen güncellemelerle değişikliklerle oyun şimdiki haline geldi.
2. olarak beğenip beğenmemek tabii ki, tercih ama oyunun motor değişikliğinin asıl amacı oyuna yeni bir oynanış getirmekten ziyade gelecek yeni güncellemelerin önünü açmak.
S1 eski olduğu icin oyunu guncellemek tahmin edersiniz ki zordu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu blogun ilk paragrafı bunu söylüyor. Renkler konusunda bence şu var CS 20 yıldır hep soluk olan renklerle vardı, bu değişiklik biraz farklı olmuş bu insanlara farklı gelmiş ilk bakışta alışılamamış olunabilir ki bende onlardan biriyim açıkçası. Ben şu anda oyunun yazın tam sürümüne geldiğinde oynanıp oynanmayacağından ziyade Valve'nin ne yapacağını merak ediyorum. Buglar düzeltilir ama oyuna gelecek opersayonlar konusunda yenilikler konusunda ne kadar iyi olabilecekler bu önemli.
Son olarak oynanır mı oynanmaz mı sorusuna cevabım şu zaten halihazırda oynayan kitle oynamaya çoğunlukla devam eder, oyunu bırakmış Valorant'ya geçmiş oyuncuların çoğunun döneceğini düşünmüyorum ama illaki dönenler olur, asıl olarak oyunu bırakmış olanlar eğer dönerse S2 amacına ulaşmış olur diye düşünüyorum.
 
yarını göreceğimiz garanti değil ölüm var neyi tartısıyonuz
Hile sorunu düzeldiyse kesinlikle oynanır ama düzelmediyse 1 aya bırakırız
hile fps oyunlarının parçasıdır maalesef. şimdi düzelse yarın başlar. fps oynuyorsan kabullenmek zorundasın arada veya oyuna göre sık sık denk gelecek hileler
 
Açıkçası dün betayı oynadım ve oyun kesinlikle ertelenir düsük ayarlarda smok arkası ateş edince smoke açılmıyor ve belli seviye görüntü ayarlarında oynamazsanız inanılmaz pikselleşiyor. Onun dışında ct basede FPS düşmesi oluyor. Ben pek iyi bir deneyim yaşamadım açıkçası.
 
Bu oyun oynanır mı oynanmaz mı diye şüphelerim var. Oyunun oynanışını bazı yayıncılarda gördüm. Değişen pek bir şey yok gibi geldi. İşte bombalar falan değişmiş, patlamalar falan. Onun dışında ekstra bir şey var mı? Bana oyun CS:GO'dan farksız gibi geldi. Hafif fizikler değişmiş. Belki yeni haritalar falan vardır. Bence satın alınmaz. Zaten fiyatı da kesin yüksek olur. Sizin düşünceniz nedir?

Oynanır çünkü zaten Valorant oyuncu kaybedecek CS 2 nedeniyle.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı