Yeni eğitim sistemi nasıl?

Bizim matematikçi cevabın doğru olsa bile formülsüz çözdüysen 0 veriyor o soruya.
Formülsüz çözdüysen bi' zahmet versin sıfırı :D Kopya çekmiş olma ihtimalin yüksek o tarz bir durumda. Eğer ki kopya çekmeden zihinden yaptıysan oraya işlemleri de yaz ki hoca da bilsin ne yaptığını.

Formülsüz çözdüysen bi' zahmet versin sıfırı :D Kopya çekmiş olma ihtimalin yüksek o tarz bir durumda. Eğer ki kopya çekmeden zihinden yaptıysan oraya işlemleri de yaz ki hoca da bilsin ne yaptığını.
öyle değil düz cevap yazmıyorum mesela V=q/t tamam mı ben karmanç orman düzensiz çözüyomuşum vs bişeyler diyo kendince işlemim falan var yani ona rağmen 0

20 küsür yıldır eğitim sistemini oturtamadılar. Gelen her bakan bir şeyi değiştiriyor. Bu gidişle ne öğretmende anlatma isteği ne öğrencide okuma isteği kalır. Bence kötü bir sistem.

Klasik daha iyi, aşırı saçmalamadığın sürece öğretmenler puan vermeye yer arıyor zaten. Testte yanlış işaretlediysen çizer üstünü. Eski sistemde 4 sene lise okudum, çoğu sınavımız klasikti zaten. Nadiren test görüyorduk.

Bu yeni gelen sistem sizce de çok kötü değil mi? Şu anda yarınki biyoloji sınavına çalışıyorum, yani önceden test oluyordu bir şekilde yapıyorduk ama şimdi klasik yaptılar. Hiçbir şey yapamayacağız sanırım. Bir de 9. sınıf olanları düşünün. Bir anda liseye geçtiler ve ilk sınavları klasik oluyor.

Bazı saçma şeyleri dışında gerçekten iyi bir eğtim bakanı var. İlkokulda sınav olmaması, lisede sınavların şıksız olması vs. çok iyi bence.

Örneğin şıkların kaldırılması kopya çekmenin azalmasına neden olur ve hakedenler daha fazla yükselir.

Örneğin şıkların kaldırılması kopya çekmenin azalmasına neden olur ve hakedenler daha fazla yükselir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı