Formülsüz çözdüysen bi' zahmet versin sıfırıBizim matematikçi cevabın doğru olsa bile formülsüz çözdüysen 0 veriyor o soruya.
öyle değil düz cevap yazmıyorum mesela V=q/t tamam mı ben karmanç orman düzensiz çözüyomuşum vs bişeyler diyo kendince işlemim falan var yani ona rağmen 0Formülsüz çözdüysen bi' zahmet versin sıfırıKopya çekmiş olma ihtimalin yüksek o tarz bir durumda. Eğer ki kopya çekmeden zihinden yaptıysan oraya işlemleri de yaz ki hoca da bilsin ne yaptığını.
denek faresiyiz gözlerinde20 küsür yıldır eğitim sistemini oturtamadılar. Gelen her bakan bir şeyi değiştiriyor. Bu gidişle ne öğretmende anlatma isteği ne öğrencide okuma isteği kalır. Bence kötü bir sistem.
Bu yeni gelen sistem sizce de çok kötü değil mi? Şu anda yarınki biyoloji sınavına çalışıyorum, yani önceden test oluyordu bir şekilde yapıyorduk ama şimdi klasik yaptılar. Hiçbir şey yapamayacağız sanırım. Bir de 9. sınıf olanları düşünün. Bir anda liseye geçtiler ve ilk sınavları klasik oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.