Yeni hayata başlamak istiyorum

Bende aynı durumdayım ve yapmamız gerekenler bence şunlar. Sen arka sıradasın sessiz sakin derste hoca söz verince konuşan aksi taktirde uyuyan tenefüslerde birşeyler yaparak geçiren birisindir ve bu sıkıcı -aynı durumun bi benzerini yaşadığım için diyorum- bundan kurtulmak ile başla bence. Mesela aktif ol yani yakısıklı/güzel değil misin kendinle ilgilen bu sana mutluluk verir "kendimle ilgileniyorum artık daha iyi görünmeye başladım" gibi şeyler diyeceksin ve arkadaş edinmek yani bende bilemiyorum ama ortamlara gir oradan arkadaşlar edinirsin rahatça, derste aktif ol yani parmak kaldır hocanın dediği ödevleri yap -geleceğin içinde bu iyi birşey yapıyor musun fikrim yok ama aktif olmak iyidir hocanın gözünde güzel imaj bırakıyor-. Okulu tamamladık diyelim. Aktiviteler bulmak lazım mesela beden dersinde masa tenisi, voleybol, basketbol, futbol oynayanlara katıl hem çevren oluşur yani bedende o spor yapılacağı zaman "kanka gel" derler aktiflik oluşturur bu sınıf içinde rol gibi bişey almış olursun. Bir sporu beğenir onda gelişmek istersen kursuna gidersin buda yeni arkadaş çevre demek. GYM ye gidebilirsin bu bir seçenek ben gittim 1 ay ortam güzel fakat gelişemedim bu benim hatam 1 ayda ne olmasını bekliyorumki herneyse eve malzeme alabilirsin setler pahalı değil. Haftasonları oranın güzel bir gezme yerine gidebilirsin. Yani hocam demek istediğim yapmadığın şeyleri yap. Yeni şeyler dene kız mısın erkek misin bilmiyorum ama yap, dene.

Kendin neysen o ol, kendini unutup sırf çevre ve yalnızlıktan kurtulmak için kendini değiştirirsen kaybolur üzülürsün, bu demek değil ki kendini dünyaya kapat, yine arkadaşlar edinmeye çalış aynı düşüncede olduğun insan illaki vardır.

Yeni bir hayata başlamak istiyorum. Yeni arkadaşlar edinmek her şeyi baştan yaşamak istiyorum. Çok bunaldım şu anki hayatımdan.
Zorlayarak da olsa antik felsefe oku okuyamıyorsan tak kulaklığı aç youtube dinle, senin derdin şu anda dünyanın en büyük sorunu yalnız değilsin, bu kadar hızlı dönen bir dünyada bu etkileşimler çok normal , zamanı yavaşlatmanı öneririm, mutluluk kendine yetmesidir. Sosyal ol ama mutluluğun ordan geleceğini bekleme, sevgilin olsun ama mutluluğuın ordan da geleceğine kendini kaptırma. Çok para kazanmakda mutluluk değil tam maddiyata bağlanma , Bol bol gez, gereksiz insanları uzak tut kendinden ve iyi uyu, bol şans.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı