Yeni işletim sistemi DahliaOS

@okaykaya Hocam, sanal makinede kullanmak istemiyorum kararlı sürüm gelince etiket atar mısınız?

Bu işletim sistemini Windows 10 ile birlikte kullanabilir miyim?

Cehaletimi mazur görün. Android destekliyor derken android oyunlarını kurabiliyor muyuz?

Açıkça söyliyeyim, Windows 11 den daha güzel tasarımı var.

Cehaletimi mazur görün. Android destekliyor derken android oyunlarını kurabiliyor muyuz?
x86'dan dolayı çoğu uygulama çalışmayacaktır. Çoğu Android uygulaması ARM için yazılmıştır ve aynı şekilde bilgisayarda kullanılacağı düşünülmediğinden de x86 için program yazılmamıştır(çok az var.).

Tam sürümü ne zaman çıkar tahminen?

DahliaOS gerçekten çok hoşuma gitti. Şuanda Windows 11 kullanıyorum. 2. İşletim sistemi olarak kurmak istiyorum. Aynı SSD'ye kurup kolayca geçiş yapabilir miyim? Bilgilerim, dosyalarım silinir mi?

DahliaOS gerçekten çok hoşuma gitti. Şuanda Windows 11 kullanıyorum. 2. İşletim sistemi olarak kurmak istiyorum. Aynı SSD'ye kurup kolayca geçiş yapabilir miyim? Bilgilerim, dosyalarım silinir mi?
Dual boot kurulum yaparsanız bir sorun yaşamazsınız. SSD'den 40GB civarında bir bölüm ayırın. O bölüme DahliaOS'u kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…