Yeni lise başlangıcında zorbalık korkusu ve baş etme stratejileri neler olmalı?

@fluha Sen takma yine de benim dediğim de buradaki herkesin dediği de bir işe yaramaz, ortaokulun aksine lisede hemen kaynaşıyorsunuz. Anlamıyorsun bile. Ortaokulda sınıf arkadaşın olmasına rağmen takılmadığın kişiler olur. Lisede sınıfa girerken tüm öğrenciler elini sıkarak girer. Yani kimse seni zorbalamakla uğraşmıyor. Akışına bırak önündeki 3 ayın da keyfine bak.

@fluha sen takma yine de benim dediğim de buradaki herkesin dediği de bir işe yaramaz, ortaokulun aksine lisede hemen kaynaşıyorsunuz. Anlamıyorsun bile. Ortaokulda sınıf arkadaşın olmasına rağmen takılmadığın kişiler olur. Lisede sınıfa girerken tüm öğrenciler elini sıkarak girer. Yani kimse seni zorbalamakla uğraşmıyor. Akışına bırak önündeki 3 ayın da keyfine bak.

Dediginiz seyleri yapmaya calisicagim, bu temmuzun sonundan agustosun sonuna kadar çalışacağım gitar almak icin, ve bilgisayarim da olacak hepinize gercekten cok teşekkür ederim en azindan icimde bir umut olustu lise icin.

Dediginiz seyleri yapmaya calisicagim, bu Temmuz'un sonundan agustosun sonuna kadar çalışacağım gitar almak icin, ve bilgisayarim da olacak hepinize gercekten cok teşekkür ederim en azindan icimde bir umut olustu lise icin.

Yani bir de elinizde bir kozunuz olması iyi olur, ne bileyim herkesin belli bir alanda ustalığı vardır, sallıyorum biri boksördür, diğeri gitar çalar vs. vs. He tabii mesela gidip de ben gitar çalıyorum aha bakın gitarım var falan dersen dalga konusu olursun, gözlerine sokmadan konu açılırsa arada söyler geçersin.

Yani bir de elinizde bir kozunuz olması iyi olur, ne bileyim herkesin belli bir alanda ustalığı vardır, sallıyorum biri boksördür, diğeri gitar çalar vs. vs. He tabii mesela gidip de ben gitar çalıyorum aha bakın gitarım var falan dersen dalga konusu olursun, gözlerine sokmadan konu açılırsa arada söyler geçersin.

Benim gitar askim var son 1 yıldır, almak istiyordum fakat calismam gerekiyordu bende caliscagim, yani kimsenin gozune sokmaya calismam sorarlarsa vesaire anca soylerim.

Eğer çok kötü bir semtte değilseniz kimseye bulaşmadığınız sürece pek zorbalık görmezsiniz. Yanınıza 1 tane arkadaş bulsanız yeter zaten.

Peki o liseyi nasıl yazabilirim? Bildigim kadariyla 5 lise istiyorlar, digerleri cok kotu yazmak bile istemiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı