Yeni milli eğitim bakanını beğenmeyenler

Ozzcan

Decapat
Katılım
18 Aralık 2020
Mesajlar
278
Merhaba. Bugünlerde internette milli eğitim bakanının açıklamalarına rastlıyorum. Bu açıklamalar okulları açmakla alakalı. Bu açıklamaların gerçek mi yalan mı olduğunu bilmiyorum. Ancak çoğu kişi Ziya Selçuk istifa etmeseydi keşke diyor. Ne düşünüyordunuz ki? Yeni bir bakan geçince her şey düzelecek miydi? Açıkçası sıkı ve disiplinli bir sistem işlerine gelmiyor bu arkadaşların. Eğer refah seviyemizin yükselmesini istiyorsanız sıkı bir eğitimden geçmeliyiz. Daha bu bakanın nasıl birisi olduğunu, yapacağı icraatleri bilmiyoruz. Şimdiden bir şey demek çok mantıksız. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Bu arada konunun hiçbir şekilde siyasetle alakası yoktur.
 
Son düzenleme:
Size katılıyorum. Çok önyargılılar.
 
Ön yargı çok fazla var ancak göreve gelen bakan zamanında bakan yardımcısıyken derslerin online sınavların yüz yüze olmasını savunmuştu. Bence komple yüz yüze olmalı ama bu konudan çok eleştirilmişti. Gideni aratacağını düşünmüyorum. Ziya Selçuk gibi kararsız bir insan değil.
 
Görüşüm her ne kadar sol görüş olsa da insanlar sürekli muhalif olmaya çalışıyor Ziya Selçuk okulları vaka varken açmayacağız diyordu insanlar yaygara kopardı "eğitim önemli çarşı pazarı kapatın ama okula gidelim" vs. diyordu yeni Milli Eğitim Bakanı "vakalara rağmen açacağız okulları" diyor insanlar bu sefer "e ölelim biz" falan yapıyor iş tamamen artık yöneticilere güvenmeyen insanlar ve boş konuşan tayfadan ibaret.
 

Geri
Yukarı