Yeni nesil dev gibi!

Biz ailecek uzunuz ama 1.60-1.70'lik aileden 2 metrelik çocuk çıkması bana hiç sağlıklı gelmiyor ilerisi için. Türkiye'nin uluslararası yiyecek markalarının katkı maddesi, hormon vb. çöplüğü bir ülkeye döndüğümüz için de olabilir.

Dondurma yiyorsun içinde süt dışında her şey var, artık gittiğin ortalama restorantlar bile hazır gıda, palm yağı, msg kullanıyor, marketlerden aldığın ürünlerin kalitesi dibe vururken, katkı maddeleri tam tersi tavana vuruyor.

Kuzey Avrupa'daki yeni neslin en kısası 2 metre olmalıydı günümüzde eğer konu refah seviyesi ve ulaşılabilirlik olsaydı, ama Avrupa'daki yıllara göre boy ortalaması artışı daha doğal görünüyor, bizdeki ise ucube modunda gidiyor özellikle büyük şehirlerde.

Bir arkadaşım var 15 yaşında 1. 95 (erkek), biri daha var 15 yaş 1. 85 (kız). Vallahi değişik sınıfta 1. 50 olan da var 1. 95'de genede bağlı. (Onu bunu geçtim bazısı var sakalı uzatsa hacı gibi duracak veli sandım görünce). 25 yaşındaki birine bakıyom bir de yaşıtıma sanarsın aynı yaşda. Ama şu gdo bir beni vurmamış herhalde. (22. 09.2005 1. 73)

:D Güneş fazla alıyoruz fotosentezlendikçe meyve gibi boy atıyoruz. Şaka bir yana normal bir durum değil, yakın zamanda farklı hastalıklar da çıkacak. Her şeyin hilelisini alıyoruz, karpuz gibi yata yata büyüyoruz kilolar da artıyor. Bilişim arttıkça insan gücü de azaldı haliyle yatışlar ve işsizlik, boya ve kiloya yansıdı :) Kişilik bozukluklarını da saymıyorum bile.

:D Güneş fazla alıyoruz fotosentezlendikçe meyve gibi boy atıyoruz. Şaka bir yana normal bir durum değil, yakın zamanda farklı hastalıklar da çıkacak. Her şeyin hilelisini alıyoruz, karpuz gibi yata yata büyüyoruz kilolar da artıyor. Bilişim arttıkça insan gücü de azaldı haliyle yatışlar ve işsizlik boya ve kiloya yansıdı :) Kişilik bozukluklarını da saymıyorum bile.
Unuttuğunuz bir şey var, Corona bunun tuzu biberi oldu...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı