Eh biraz öyle ama bunlar hep ders alınması gereken olaylarUnuttuğunuz bir şey var, Corona bunun tuzu biberi oldu...
Eh biraz öyle ama bunlar hep ders alınması gereken olaylarUnuttuğunuz bir şey var, Corona bunun tuzu biberi oldu...
Boyum 1.85, iki ayağımın ortalaması 29cm. Bence normal? Ayağım için bebek mezarı diyen de var lahmacun küreği diyen de... Bu arada baba tarafından sülaledeki en büyük ayak bende.
Hocam markadan markaya değişiyor. 46 da oluyo 47 de bazen 44,5...Hocam ayak numarınız kaç? Aynı boydayız. Ayakkabı numaram 43 benim.
Hocam üslub yanlış olmuş yalnız. (Uyarayım dedim moderötörler fişek gibi çat diye banı atarlar.GDO'lu yiyeceklerden hep. Artık boyu değil işlevi önemli kardeşler, unutmayın![]()
Ben, sizi 30-35 yaşında biri sanıyorum. Olmadı şimdi gol yedik.Güneş fazla alıyoruz fotosentezlendikçe meyve gibi boy atıyoruz. Şaka bir yana normal bir durum değil, yakın zamanda farklı hastalıklar da çıkacak. Her şeyin hilelisini alıyoruz, karpuz gibi yata yata büyüyoruz kilolar da artıyor. Bilişim arttıkça insan gücü de azaldı haliyle yatışlar ve işsizlik, boya ve kiloya yansıdı
Kişilik bozukluklarını da saymıyorum bile.
Huhah dev adam oniki devadam.Eğer böyle giderse: Kapı boyları, ev ve araba tavanları gibi yerlerin daha yüksek olacağı kaçınılmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.