Yeni Nesilin Bilgisayarının Virüs Çöplüğü Olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konuya bakan çoğu bilinçsiz üye her önüne gelen kişiye TeamViewer veya Alpemix vermeye başlar. Güzel bilinçsiz yere kullanım sonucu vay efendim sen benim sistem dosyalarımı sildin vay efendim bilgisayarıma Keylogger attın, virüs bulaştırdın vs gibi konuları da görmeye başlarız yakındır.

Böyle terbiyesizlik yapanları internetten yok edeceksiniz.

Son düzenleme:
Telefonda konuşurken karşıdakinin konuşmanın ortasında kapatmasıyla aynı şey. Sana teknik zararı olmaz ama büyük saygısızlık.
Anladim simdi. Programin mantigini bilsemde olayi anlayamamistim simdi netlesti. Tesekkur ederim.

Ben sana telefonda yardımcı olmaya çalışıyorum sen telefonu suratıma kapatıyorsun. Bunun gibi.
Anladim simdi. Sahiden terbiyesizlikmis, az kisinin eline boyle bir imkan gecer, ben olsam soyle 1 saat falan takilmanizi saglardim. Bilgisayarimin dunyasi degisirdi. :D

Düşünceniz için teşekkür ederim. İnanın bu sözünüz yardım etmekten daha fazla sevindirdi beni. Benim amacım biraz kinaye yapmak idi. Genel olarak söyledim. @Silinen üye
Dediğiniz doğru elden gelen pek şey yok. Sabretmek lazım. Anlarlar illa yaptıklarının yanlış olduğunu. @Murat5038

Bilirim böyle kişileri. Çoğu programı korsan kullandıklarından Google'a direk "..... indir" yazıp ilk çıkan siteye girip daha sonra karşılarına gelen yanıp sönen ilk download butonuna tıklayıp, indirip, güzelce kuruyorlar. Daha sonra ana sayfanın değiştiğini farkedip tekrardan Google yapmaya çalışırlar. Fakat bunu da beceremeyip, "Amaaan, böyle kalsın!" deyip yıllarca o şekilde kullanırlar. Daha sonra ben o bilgisayarı görüp bu ne hal deyince ya şuna bir format atsana derler. O kadar uğraşıp format atıp, gerekli programları kurarım. Aradan 1 gün geçip baktığımda yine aynı halde olur bilgisayar. Yav anlamıyorum arkadaş korsan kullanıyorsun bari doğru butona tıkla. Hadi yanlış tıkladın, insanlık diyelim. Kurarken "Yemek Sepeti kur" gibi şeylerin yanındaki kutunun işaretli olduğunu falan da mı görmezsin. İnsanlar garip cidden.

Arkadaşlar hedef sizseniz hiçbir ücretsiz antivirüs yazılımı sizi hiçbir şekilde koruyamaz.
Bunu söylüyorum çünkü biz de programlama okuyoruz, bilgimizi kötüye kullanıp kullanamadığımızı test ettiğimiz dönemler oluyor.
Kendi Crypter programını yazabilen bir kişi piyasadaki her gündelik, sıradan kullanıcıya saldırıp sisteme istediğini yazılımı sokabilir rahatça istediği bilgileri elde edebilir.
Ne Karpersky koruyabilir ne de başkası. Bunu söylüyorum çünkü teker teker hepsi ile testlerde bulunuyorum, yok arkadaş yakalayamıyor hiçbiri.
Ücretsiz yazılımlar ancak milletin eline düşmüş, güvenlik şirketlerinin eline düşmüş DT açıklardan korur sizi.

Tehdit Portakal sepetinin çok ötesinde, hesaplarınız, konuşmalarınız söz konusu. Özel hayatınız söz konusu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı