Yeni Nesilin Bilgisayarının Virüs Çöplüğü Olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Wi fi kapatilinca ne oluyor? Sizin bilgisayarinizi falandami etkiliyor? Hic bilmiyorumda etkilerini merak ettim onun icin.

Otelde fotoğrafçılık bölümünde çalışıyorum, turistlerin fotoğraflarını çektikten sonra üst kata x abiye SD kartı teslim etmeye gittim ve biraz bekledikten sonra SD kart geri dönmedi "x abi bi problem mi var ?" dedim. X abi dedi ki kartı okumuyor, abi belki yazılımsal problem vardır dedim. Dedikten 1-2 dakika sonra patron geldi ve x abi patrona dedi ki "Abi buna format gerekiyor." şok oldum açıkcası...

Wi fi kapatilinca ne oluyor? Sizin bilgisayarinizi falandami etkiliyor? Hic bilmiyorumda etkilerini merak ettim onun icin.
Telefonda konuşurken karşıdakinin konuşmanın ortasında kapatmasıyla aynı şey. Sana teknik zararı olmaz ama büyük saygısızlık.

Düzenli olarak lisans almak ve güncel kalmak lazım. Kaspersky ile olan dostluğumuz yıllar öncesine dayanır, tavsiye ederim

Benim arkadaşım sürekli beni çağırıyor bilgisayarı ile ilgilenmeye, en son sürüm Kaspersky IS 2015 kurmama rağmen nasıl becermiş bilmiyorum bilgisayarı tekrar virüs çöplüğüne çevirmiş. Bende sıkıldım artık.

Daha vahimi hiçbiri sisteminde bir keylogger'ın sürekli sistem loglarını karşı tarafa aktarıdığından haberdar değil, haberdar olacak seviyede değil.
Tüm bilgileri ortalıkta saçılıyor, özelleri kalmamış resmen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…