Hocam karşılaştırılacak bir yanı yok. Aynı cümle içine koymak bile hata.Bir yandan haklısın ama ikisinin de çok seveni var. O yüzden sormuş olabilirler.
Birisi cumhuriyeti kurdu, diğeri müzik yaptı. İkisini de sevebilirler ama eşit olacak şekilde asla. Yunanların bile saygı duyduğu büyük komutana kendi halkı saygı duymuyorsa o halkın zeka seviyesinden şüphe ederim.Bir yandan haklısın ama ikisinin de çok seveni var. O yüzden sormuş olabilirler.
Utanıyorum aynı havayı solumaktan.Gerçekten ya bunları bir yerde biriktirip holokost yapmak istiyorum yada kendimi keseceğim. Bu nedir ya?
Kafayı yemek istemeyenler bakmasın arkadaşlar uyarıyorum. Yeni nesil neden böyle ya? Hepsi bir de 9-10 yaşında çocuklar. Keşke Justin gibi bunlar da Türkiye'ye konsere gelip Türk kızları ter kokuyor deyip gitseler. Bir de biri ''ölü adamı seçmesek ne olacak ki?![]()
Vah Bu GençliÄe! Mustafa Kemal Atatürk ve BTS Arasında Tercih Yapan Gençlerin Akıllara Durgunluk Veren Sözleri
Atatürk 'Bütün umudum gençliktedir' derken böyle bir Åey kastetmiÅ olabilir mi sizce?onedio.com
'' yazmış ukalaca. Çıldırıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.