Yeni neslin Atatürk ve BTS arasındaki seçimleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Vah bu gençliğe!" diye manşet atanın da, bu gibi nedenlerden sorumlu içerikleri üreten ve sıkça yer veren başlıca platformlardan olan Onedio'nun olması çok ironik açıkçası.

Yorumlara bakınca gülsem mi, ağlasam mı bilemedim.

Eki Görüntüle 947701

Ağlanıcak diğer taraf 21 beğenisi olması. Sen şuna bak hele daha 11 12 yaşında falan.

resim_2021-03-29_225056.png

Yazık!

Kendi topraklarını kurtarıp vatanı için çabalayan adama dediklerine bak cidden yazık!.

Hak etmiyorlar bu ülkede yaşamayı sürgün bunlara layık yeminle.

Bir de "ARMY" demiş den gerçek Army kelimesinin sözlük anlamını bilir misin? Bre güruh.

Umarım, bu ülkeden defolup gidersiniz siz bu toprağın kan ile değil "ARMY" ile alındığını sanacak kadar acizsiniz.

Görün! Vatan toprağının kıymetini bilmeyenleri görün!.

Bir yandan haklısın ama ikisinin de çok seveni var. O yüzden sormuş olabilirler.
Birisi cumhuriyeti kurdu, diğeri müzik yaptı. İkisini de sevebilirler ama eşit olacak şekilde asla. Yunanların bile saygı duyduğu büyük komutana kendi halkı saygı duymuyorsa o halkın zeka seviyesinden şüphe ederim.

Gerçekten ya bunları bir yerde biriktirip holokost yapmak istiyorum yada kendimi keseceğim. Bu nedir ya?
Kafayı yemek istemeyenler bakmasın arkadaşlar uyarıyorum. Yeni nesil neden böyle ya? Hepsi bir de 9-10 yaşında çocuklar. Keşke Justin gibi bunlar da Türkiye'ye konsere gelip Türk kızları ter kokuyor deyip gitseler. Bir de biri ''ölü adamı seçmesek ne olacak ki? :)'' yazmış ukalaca. Çıldırıyorum.
Utanıyorum aynı havayı solumaktan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı