Yeni neslin sorunu ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence ülkenin nüfusu zamanla 60 milyona düşürülmeli
Ölün o zaman, nasıl fikir?👌
Böyle bir şey yok bence, insanı yaşat ki devlet yaşasın demiş atalarımız, tam anlamıyla buraya denk gelmiyor bahsettiğim durum ama oraya da yorumlayabiliriz.
Nüfusu azaltmak yerine verimli kullanmak gerek, konunun açılma amacının da bununla pek alakası olmadığını düşünüyorum ama cevap vereyim istedim. Biraz sert girdim ilk cümleye, saygısızlık ettiysem affola.

14 yaşında birisi olarak ve arkadaşlarının çoğu 14-15 yaşlarında olan birisi olarak söyleyebilirim ki, berbat bir nesil yetişiyor. 20 yaşında insanların konuşmadığı cinsellik ile ilgili konuları konuşup havalı olduklarını sanıyorlar. Sevgilisi olmayanı aşağılıyorlar, çirkin olan ile dalga geçiyorlar, hiçbir şeye saygı duymuyorlar, hayattaki en önemli şeyin, yakışıklı/güzel ve havalı olmak olduğunu sanıyorlar. Böyle insanımsılarla yaşıt olduğum için utanıyorum. Neyse ki ben kendimi kurtardım, bahsettiğim gibi olanları hayatımdan şutladım, ve şu an mutluyum.

Kimsenin cinsellikten konuşup havalı olduğunu düşündüğünü sanmıyorum.
Ölün o zaman, nasıl fikir?👌
Böyle bir şey yok bence, insanı yaşat ki devlet yaşasın demiş atalarımız, tam anlamıyla buraya denk gelmiyor bahsettiğim durum ama oraya da yorumlayabiliriz.
Nüfusu azaltmak yerine verimli kullanmak gerek, konunun açılma amacının da bununla pek alakası olmadığını düşünüyorum ama cevap vereyim istedim. Biraz sert girdim ilk cümleye, saygısızlık ettiysem affola.

Şu an ülke aşırı fazla genç nüfus(ögrenci) yüzünden bilgi(ne olursa) yükleme amaçlı eğitim ve sınav yapıyor. Çünkü daha çok öğrenciyi elemeleri gerekiyor.

Böyle insanımsılarla yaşıt olduğum için utanıyorum. Neyse ki ben kendimi kurtardım, bahsettiğim gibi olanları hayatımdan şutladım, ve şu an mutluyum.
Bazı arkadaşlarımla bunun gibi mevzuları müzakere ediyorum, açıkçası bunun gibi şeyleri ahlaki bir sorun olarak görmeyenler var.

Kimsenin cinsellikten konuşup havalı olduğunu düşündüğünü sanmıyorum.
Siz bu insanlar ile aynı ortama girmediğiniz için inanmıyorsunuz, ama maalesef gerçek. "10 tane kızla öpüştüm. "Şu kızın şurasını elledim." "Şu kıza şunları yaptım." gibi gibi muhabbetler dönüyor, ve bu şekilde kendilerini yüceltiyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı