Recep Km
Hectopat
Neden ki bana ne artısı olacak o anakartın açıklar mısınız ?Evet, ama bence bütçeni zorlayıp iyi bir B550 anakart al.
Neden ki bana ne artısı olacak o anakartın açıklar mısınız ?Evet, ama bence bütçeni zorlayıp iyi bir B550 anakart al.
Daha iyi soğutma, daha fazla M2 slotu, PCIe 4.0.Neden ki bana ne artısı olacak o anakartın açıklar mısınız ?
PCIe 4.0 nedir bana katkısı ne olacak ?Daha iyi soğutma, daha fazla M2 slotu, PCIe 4.0.
PCIe 4.0 nedir bana katkısı ne olacak ?
Bana extra özellikler lazım değil sadece 5600x model işlemciyi tam performans çalıştıracak anakart lazım.![]()
PCIe 4.0: Nedir ve Hangi Yenilikleri Getiriyor? - Technica Blog
PCIe 4.0 donanımları en sonunda geldi. SSD ve PCIe 4.0 destekli grafik kartları, Computex 2019'da Haziran ayında piyasaya sürüldü.www.technicablog.net
Uygun.Bana extra özellikler lazım değil sadece 5600x model işlemciyi tam performans çalıştıracak anakart lazım.
Bütçem de kısıtlı biraz önerdiğiniz B450 modelini almak istiyorum, uygun mudur ?
Teşekkür ederim son bi gözden geçirip satın alacağım.Uygun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.