Yeni sınıfım çok kötü

Okul çıkışı herkes neler yaşadığını anlatsın ne dersiniz?
Benim heralde en absürt anım 2 çocuğun afedersiniz b*klu bir kız yüzünden kavga edip sonuç olarak müdür yardımcısı ve okulda görevli olarak bulunan polisi dövmesiyle birlikte okuldan uzaklaştırılmalarıyla sonuçlanan kavgaydı heralde. Onun dışında rutin olarak 2 arkadaş grubumun biriyle bir yere kadar sohbet eder eve dağılırdık.

Bence herkesle yakın ol yeterli seviyede samimi ol ama kimseye güvenme zaten zamanla kimin iyi kimin kötü olduğunu anlarsın o zaman güvenebilirsin zaman alır bu işler bende yeni bir okul ve kimseyi tanımıyorum bu yoldan gideceğim

Ben herkesi de olmasa çoğu kişiyi en azından tanımak istiyorum. 1 sene yabancı gibi olmayalım.

En azından bir şey oldu mu sormak kadar.

S
Ben herkesi de olmasa çoğu kişiyi en azından tanımak istiyorum. 1 sene yabancı gibi olmayalım.

En azından bir şey oldu mu sormak kadar.
Sana en kötü duyguyu söyliyim mi ? Birine önemli bir şey sormaya giderken senin adın yerine senin adına benzer bir isim kullanarak moralini bozması çok kötü bir şey. Özellikle o an adım şu diye düzeltsem mi yoksa bir daha muhattap olmasam mı diye çok düşünürsün. He bu arada eğer derste aktifsen çoğu kişi ismini bilir. Bizim sınıfta benim arkamda oturan bir çocuk vardı her gün son ders hariç full uyuyordu ve sınıfta kimse onu tanımıyor ve orada biri olduğunu bile bilmiyordu :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı