"... yerine ..." oyunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zamanlar 16 yaşındaydım. Annem beni markete göndermişti. Marketten çıkıp eve dönüyordum ki onu gördüm. Bana baktı. Ben de umursamadım yanından geçtim. Bu kadar insan soğuk olabilir mi? Kendimden nefret ediyorum. Şimdi olsa seni seviyorum derdim belki de.

Siz çok kibar insansınız. Düşüncelisiniz de ayrıca. Saygılısınız da ayrıca. Bazen onu düşünüyorum. Güzel anılar yüzünüzü gülümsetir ve mutlu eder insanı. Doğru diyormuşum muhteşem insansınız. Hem şair ruhlu ve güzel dans ediyorsunuz 😍. Onunla dans edersiniz hemen buraya yazın. Siz çok güzel anlatıyorsunuz. Ben de inanıyorum.

Allah'a dua edeceğim sizin için. İnşallah güzel haberleri alacağız. Siz çok güçlü insansınız. Bunu biliyorum. Size her zaman destek vereceğim sonuna kadar. Çok teşekkür ederim. Yüreğinize sağlık. Eminim ki güzel olacak her şey. İçimden öyle hissediyorum ☺️🙂.
@Bakkal amca ve @erengore bugün çok güldüm teşekkür ederim ikinize. Hayatımda bu kadar gülmedim. Gözümden yaş geldi. @erengore aslında bu oyunun açılması şu şekilde oldu. Hocam demek samimi değil diye konu açmıştı birisi. @Bakkal amca da vardı. Ben dedim ki "hocam yerine ustam". @Bakkal amca dedi ki ustam yerine Dayıoğlu dedi. Sonra böyle bir oyun çıktı. Değişik bir şekilde oldu. Nsattronik uçak ve müzik yapacağız yakında 🤣😂. Hâlâ gülüyorum.
@Syntax Error size de teşekkür etmek istiyorum. Sizin sayenizde de bayağı güldüm.
Sağolun hocam, sizlere de sağlıklı günler dilerim.
Noon yerine morning.
Kimse yok mu?
Morning yerine in the morning. (Aklıma başka bir şey gelmedi.)
yada noon yerine "nsattronoon". Bu espriyi yapmadan bırakmadım 🙂.
 
Okul yerine dershane.

Okulda eğitim düzgün değil, konular geride, öğretmenler ilgisiz.
Dershanede eğitim güzel, konular ileride çoğu yerden, öğretmenler özel ders bile veriyor kendi istekleriyle.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı