Yeter artık toksik kitle

Bunlar böyle yapacak bir şey yok 1 saat önce bende uğraştım 3 yaşında birisi gelmiş neymiş troll hesabım bu benim diye oyuna girdi Raze almış bombayı takıma fırlatıyordu reportladım sinirlendim mi evet bundan sonra bir daha İstanbul sunucusunda oynadım mı hayır.
 
Valorant oynuyordum az önce vandal almadım diye sövdüler, Odin aldım Odin neden alıyorsun ** dediler, bir el kazandık hile diye küfür ettiler, oyunu iyi oynadım ana bacı girdiler, kötü oynadım ne kötü oynuyorsun diye takım dövdü, takımca kötü oynadık *** gibi oynuyorsunuz dediler ne olacak bu oyunun hâli çok merak ediyorum. Artık tek çare Avrupa sunucusu.
 
Gel aramıza katıl. Aç bir singleplayer oyun yaslan arkana mis gibi ne babannene söven var ne sinirlendiren bir şey var. Mükemmel vallaha.

Ben zaten Single Player oyuncusuyum çok nadir giriyorum.
 
Tek çare ahlaklı olacaksınız, çevrenizdekilere arkadaş çevrenize ahlaklı olmayı aşılayacaksınız bu kadar. X sayıda kişi varsa Türkiye'de oyun oynayan X'i de şikayetçi bunlardan. Çoğunluk aynaya dönüp bakmıyor ama. Sadece burada mı toplumsal olarak gelinen nokta bu.
 
Kötü insanlar asla tükenmez. Ne yapılırsa yapılsın bu böyle geldi böyle gider. CS'de karşı takıma bile Türk gelmesin istiyorum bazen o kadar aptal var ki. Valorant ise bambaşka bir seviye herkes Türk :D.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı