Yeter artık toksik kitle

Rainbow, Paladins, TF2 gibi oyunlarda Türklerle fazla karşılaşmazsın. Bazen denk gelebiliyorlar tabi ama üç oyunda da küfür yemedim.
Paladins kitlesinde Türk kesimi sıkıntı olmasa da ırkçı kitle çok fazla. Bu konularda hassas olanların pek girmemesi gerekiyor. Özellikle sıralama kasacağım diyorsanız tek girmemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum çünkü takımınıza elmas ranka kadar karakter deneyenler, keyfi girip trolleyenler, takım oyununa ayak uydurmayıp kendi başına takılanlar, oynadığı rolün inceliklerini bilmeyenler vb. bin bir türlü çeşit insan geliyor. Bırakmamın tek sebebi elmas ranktan sonra tek başına çıkmak çok zorlaşıyor. Karşı takım 5 pre her şekilde anlaşırken senin takımına sadece en iyi olduğu karakteri alıp hiç bir counter pickten haberi olmayan insanlar geliyor. Saçınızı seviyorsanız minimum 3 kişilik takımlarda oynayın.
 
Saçmalıkların yaşla ilgisi yok Rainbow oynuyorum arada yaşı küçük çocuklar geliyor yabancı Batı Avrupa ülkelerinden. Gayet efendi saygılılar bizim küçük ..... çocukların ağzından ana, avrat küfür eksik olmuyor. Bazı aklıyla arası olmayanlar da oyuna ve firmaya suç bulmuş. Bir şey soracağım size. Şaka mısınız? Firma küfür eden oyuncu başına ödül mü saçıyor? Adamlar bin tane video yaptı, uyarı veriyor, her türlü önlemi alıyorlar. Oyunla falan ilgisi yok kardeşim.
Dünya çapında bir olay falan da değil.
Eğitim, kültür, cehalet böyle şeyler. Çocuğu yapıp yapıp sokağa fırlatıyorlar. Sonrası da malum zaten. Ailesi de kendisinden farklı mı sanki çocuğun?
Olay oyun falan değil gençler. Bunlar yarın öbür gün büyüyecek meslek sahibi çıkıp bu tavrı meslek hayatlarına da yansıtacaklar. Keşke şunlar oyunla sınırlı kalsa.
Yazınıza katılıyorum hocam fakat
Bazı aklıyla arası olmayanlar da oyuna ve firmaya suç bulmuş. Bir şey soracağım size. Şaka mısınız?
sanırım onlar; "Bir online oyunun kitlesini oyuncuları belirler." tarzında demişler.
 
Evet. Ben 10 yaşındayken kimseye ana avrat sövmüyordum.
Tabii ki evet? Ben 10 yaşındayken videomu izler Minecraft'ımı haftada 1 saat oynayıp mutlu mutlu diğer haftayı beklerdim, o çocuk sanal ortamda bu yaşta küfür ediyorsa bu ailesinin sorumsuzluğudur!
Sizin nesliniz ile şu ankini karşılaştırmanız o kadar saçma ki.
 
Ben CS:GO'da Türklerden usandığım için 1 yıldır solo girer, 4 Türk'ün arasına düşsem bile Türk olduğumu belli etmeden oynar ve mikrofonu çok kullanırlarsa mutelerim. Valorant ve LoL gibi primat IQsuna sahip yaratıkların istila ettiği oyunları hayal etmek bile istemiyorum.
 
Genelde herkes kitleden şikayetçi ama kendilerininde kitlenin içinde olduklarından haberleri yok. İyi olan kazanır ve her iki taraf da kazanamaz sadece tek bir taraf kazanabilir. Yok counter pick almadı yok kötü oynadı yok pingi çıktı ondan küfür ettim yoksa etmezdim yok hero denemeye girdi ondan ettim vs vs

Sen küfür edince oyun sizin lehinize mi dönecek? Her el kazanılacak diye birşey yok ki
Hiç bir zaman her iki taraf da oyunu kazanamaz iyi olan kazanır bu kadar basit.

Adamın pingi çıkıyor takımdakiler "report bilerek besledi" diyor. Ping kendi elinde olan birşey değil ki
 
Son Oyuncu'ya başladığım zamanlarda (2018) hep dostluklar vardı arkadaşlıklar vardı şimdi giriyorum herkes ana bacı sövüyor.
 

Geri
Yukarı