Yetersiz bilgi içeren konular yayımlanmasın

Katılıyorum/Katılmıyorum

• Katılıyorum.

Oy: 31 59,6%
  • Katılmıyorum.

Oy: 21 40,4%

• Oy verenlerin toplamı
    52
  • Anket kapandı .
Birisi konu açıyor 'bilgisayarımda '...' Kasıyor neden?' Deyip sistem bilgilerini hatta oyunu/programı söylemeyen insanlar oluyor. Bence direkt konu yayımlanmasın ve uyarı alsın.
Bunlardan önce saçma salak konular yayınlanmamalı yok boyum uzar mı yok şu kadar not aldım vs. bu konular boşuna yer kaplıyor forumda ayni konudan çokça varken millet kolaya kaçıyor hic araştırmadan yeni konu açıyor.

Bence forum kurallarını tamamen yeniden yapmaları lazım. Ne kadar boş konu varsa millet ona yöneliyor ve gerçekten yardıma ihtiyacı olanlar enayi gibi kalıyor ortada. Ayrıca çok önemli bir sorunu olan bir adamın 2-3 tane imla hatasından dolayı uyarı alması falan da saçma. Bir de bu bahsettiğin şeyle ilgili bilgisayarla arası çok iyi olmayan insanlarda sorunlarında danışıyor foruma adam ne bilsin sistem özelliklerini.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı