Yıllardır kilo alamıyorum

gods

Hectopat
Belki ergenlikte alırım diye çok dert etmedim ama 17 yaşıma geldim hala zayıfım. Boy 1.78 kilo 59. demir eksikliği haricinde sağlık sorunum yok. Metabolizmam hızlı. Demir ilacı kullanmam önemli mi kilo almak için?

Hocam kilo almak güzel bir şey değil ben 177 boyundayım ve 93 kiloyum. Bir zamanlar 61 kiloydum o günleri mumla arıyorum.

Doktora gidip triod hormonlarınıza baktırabilirisiniz. Ya da spora başlayın BELKİ de kas olarak hızlı alacaksınız. David Laid'in değişiminize bakmanızı isterim.

Yüksek ihtimalle 20 yaş civarında kilon artar ancak şu an için yapabileceğin şey şu her öğününde tabağını bitirmeye çalış bol bol ye.

Belki ergenlikte alırım diye çok dert etmedim ama 17 yaşıma geldim hala zayıfım. Boy 1.78 kilo 59. demir eksikliği haricinde sağlık sorunum yok. Metabolizmam hızlı. Demir ilacı kullanmam önemli mi kilo almak için?
Allah aşkına kilo almak istiyorsan ye kardeşim ye diğerleri az yiyor deme onlar çok yemeye alışmış sırıtmıyorlar. Sende akşamları bir tabak fazla ye alıştır kendini.

Arkadaşlar fazla ye demek ile olmuyor o işler, hem çok fazla yerse mide çatlaması yaşayabilir. Yaşamasa midesi büyür ve fazla yemeye başlayınca sağlıksız şekilde kilo alabilir. Sağlıklı şekilde kilo alma yöntemleri önerin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı