YKS 2021 tayfa kaç net yapıyor?

Benimki berbat gidiyor. TYT 45, AYT 20 net civarlarındayım. AYT çalışmıyorum, TYT'de ise Matematiğe adam akıllı başlayamadım. Bir an önce toparlanmam lazım.
Bende geometri 0 denilecek seviyede. AYT için 11. sınıf tamamen boş. Okulda sınav olacak. Nelerin çıkacağı söylenmedi. Çürük bir sistemde hasbelkader varolmaya çalışıyoruz. Çoğunlukla başaramıyoruz.

Bende geometri 0 denilecek seviyede. AYT için 11. sınıf tamamen boş. Okulda sınav olacak. Nelerin çıkacağı söylenmedi. Çürük bir sistemde hasbelkader varolmaya çalışıyoruz. Çoğunlukla başaramıyoruz.
Maalesef sistem her sınıf için bu durumda. Milli eğitim ne yaptığını bilmiyor. Pisliği her yerlerine sıvayıp sıvıştırdılar.

Çoğunlukla başaramıyoruz.
Bunu kafanızda kodlarsanız ileride olumsuz sonuçlarını görebilirsiniz. Hatanın kaynağını araştırmak gerek, ardından derhal çözümlemeye başlamalısınız. Mesela ben sürekli erteliyorum, ertelediğim için çalışmıyorum, çalışmadığım için başaramıyorum. Bunun farkındayım, umarım bir an önce düzeltirim.

Bunu kafanızda kodlarsanız ileride olumsuz sonuçlarını görebilirsiniz. Hatanın kaynağını araştırmak gerek, ardından derhal çözümlemeye başlamalısınız. Mesela ben sürekli erteliyorum, ertelediğim için çalışmıyorum, çalışmadığım için başaramıyorum. Bunun farkındayım, umarım bir an önce düzeltirim.
Çalışsam da istediğim sonuca ulaşamayacağımı bilmek beni ciddi anlamda üzüyor. Çalışıp da yapamayacağımız konu olduğunu sanmıyorum. Kimi tek seferde yapar kimi 3. Hepimiz insanız istisnalar dışında hemen hemen aynıyız. Ancak biz çalışır çabalarız hedeflerimiz için, canımızı dişimize takarız. Sonra bir başkası yan gelip yatar. Ankara'da amcası, dayısı vardır. Bil bakalım işe hangimiz alınır?

11. sınıf desen var yok belli değil, 12. sınıf Online ders ile olduğu kadar, sınav haftası belli konular söylenmedi ve en kötüsü YKS. TYT 60 AYT 40 en fazla bu kadar oldu.

11. sınıf desen var yok belli değil, 12. sınıf Online ders ile olduğu kadar, sınav haftası belli konular söylenmedi ve en kötüsü YKS. TYT 60 AYT 40 en fazla bu kadar oldu.
AYT gayet iyiymiş. Benim 11. sınıfım bomboş. 30 Net üzerine çıkabileceğimi sanmıyorum, hiç deneme yapmadım. TYT kısımında da dün 65 gördüm. Çok saçma bir sistem ve tek suçumuz bu ülkede doğmuş olmak...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı