YKS 2025 için 2. geç başvuru tarihi olacak mı?

Hocam benim gideceiğim bölmün diploması benim işime çok yarayacak ileride ve lazımda olacak 2 yıl içinde belki de 1 yıl içinde ve diploma kiralamak ona göre hazır 2 yıl okuyup diploma yı kullanırız kiralama zorunluluğu kalmaz.

Hocam sizinle aynı hataya düştüm, geçen sene bu tarz bir durum olmuştu fakat tekrar böyle bir şey olup olmayacağı hakkında kesin bir bilgim yok, eğer bir bilgiye ulaşırsanız bana da haber verir misiniz?

Hocam kusura bakmayın ama hata sizin şikayet etseniz hiçbir şey değişmez. İlkini kaçırdınız uzun bir başvuru süreci vardı gelip 2 başvuruyu da kaçırıyorsanız siz tarihleri ciddiye almazsanız ÖSYM'de sizi ciddiye almaz.

Ciddiye almadığımımı zanlediyorsunuz sizce?

Ben ciddiye aldım aksilik olacak olan şu ki iş hayatım bazı durumlar piskolojimi bayağı bir batırmış durumda ben neyi düşünceğimi bile şaşırmış durumdayım saçlarım ve sakallarım bile ağrıdı bu bazı durumlar üstüme geliyor hem de çok benim yaşadığım siz yaşaşsanız emin olun siiznde kafanız ağrır.

Hocam bu sene olacak olan için ben 2 şeyide kaçırdım.

Benim bu sene girmem gerek bu sınava CİMER'e şansımı denesem mi onu düşünüyorum.

Bende kaçırdım CİMER'e şikayet ettim. Sen de et. ÖSYM de dilekçe göndereceğim.

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.

YKS de geç başvuruları kaçırdım tarihe dikkat etmeyerek.

Sorum şu 2. bir geç başvuru tarihi olacak mı?
olması için cimere yazdım ösym de dilekçe göndereceğim geçen sene 2. geç başvuru açılmış bende bu hakkı istiyorum sende cimere yaz dilekçe gönder ösym ye

Son düzenleme:

Olması için CİMER'e yazdım ÖSYM de dilekçe göndereceğim geçen sene 2. geç başvuru açılmış bende bu hakkı istiyorum sende CİMER'e yaz dilekçe gönder ÖSYM'ye.

Vallaha hocam olursa iyi olur şu an az önce haberlerde gördüm CİMER'e normal başvuru yani gönderilen konu sayısı sanırım 2 m yi aşmış erkenden atmakta fayda var.

Olması için CİMER'e yazdım ÖSYM de dilekçe göndereceğim geçen sene 2. geç başvuru açılmış bende bu hakkı istiyorum sende CİMER'e yaz dilekçe gönder ÖSYM'ye.
Selam, ben de başvuru yapamadım. Fakat şikayette ve dilekçe de ne belirtecegimi bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Selam, ben de başvuru yapamadım. Fakat şikayette ve dilekçe de ne belirtecegimi bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
ilk öncelikle cimerden yap cimere gir istek talebinde bulun metnini yaz 2024 te 2. geç başvuru yani ek başvuru açılmış bunu dile getir bende istiyorum de sonra ösym nin sitesinden genel dilekçe çıkar onu doldurup ptt ye kargola bu da ösym nin yaptıgı geçen seneki ek başvuru bunuda cimere yazarken belge yerine ekle

Ekran görüntüsü 2025-03-19 150249.png

Vallaha hocam olursa iyi olur şu an az önce haberlerde gördüm CİMER'e normal başvuru yani gönderilen konu sayısı sanırım 2 m yi aşmış erkenden atmakta fayda var.
organize olursak belki bir şansımız olabilir

İlk öncelikle CİMER'den yap CİMER'e gir istek talebinde bulun metnini yaz 2024'te 2. geç başvuru yani ek başvuru açılmış bunu dile getir bende istiyorum de sonra ÖSYM'nin sitesinden genel dilekçe çıkar onu doldurup PTT'ye kargola bu da ÖSYM'nin yaptıgı geçen seneki ek başvuru bunu da CİMER'e yazarken belge yerine ekle.

Eki Görüntüle 2449608

Organize olursak belki bir şansımız olabilir.

https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2019/GENEL/genelamaclidilekce03012019.pdf hocam bu dilekçe değil mi?

ilk öncelikle cimerden yap cimere gir istek talebinde bulun metnini yaz 2024 te 2. geç başvuru yani ek başvuru açılmış bunu dile getir bende istiyorum de sonra ösym nin sitesinden genel dilekçe çıkar onu doldurup ptt ye kargola bu da ösym nin yaptıgı geçen seneki ek başvuru bunuda cimere yazarken belge yerine ekle

Eki Görüntüle 2449608

organize olursak belki bir şansımız olabilir
ama hocam buda yurt dışı olan biz türkiye içi lazım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı