YKS 2025 için 2. geç başvuru tarihi olacak mı?

İnşallah açarlar para ödeyemeyenler varmış galiba aslında sistem hatası olduğu için mecbur açmaları lazım da

Dostum şu anda imkanı yok açmazlar siyasal durumlar iyice karışmış haldeyken gidip de şu anda ilgilenmezler onunla bile. Sistem hatası olduğunu nereden anladınız? Bende 2. kayıtlarda başvuru yaptım fakat ödeme vs gibi bir sorun yaşamadım

Dostum şu anda imkanı yok açmazlar siyasal durumlar iyice karışmış haldeyken gidip de şu anda ilgilenmezler onunla bile. Sistem hatası olduğunu nereden anladınız? Bende 2. kayıtlarda başvuru yaptım fakat ödeme vs gibi bir sorun yaşamadım

Sınavsız bir şekilde alan üniversite var mı Türkiye'de peki?
bu mümkün değil diye biliyorum

beyler aslında direkt cumhurbaşkanına yazalım toplu şekilde cumhurbaşkanı en neticede tek cümlesiyle bu iş biter
inşallah açarlar para ödeyemeyenler varmış galiba aslında sistem hatası olduğu için mecbur açmaları lazım da
evet bana yaptılar bu dönüşü

Technopat Haberler

Geri
Yukarı