YKS fullenebilir mi?

Çoban birinin sayısal vs. bölümde derece yapması imkansız.

Dostum adam hayvanların derisini satıp dershaneye gitmiş değil mi? Benim dediğime bu çocuk girmez. Ben herhangi bir eğitim almadan çobanlık yaparken kendi kendine çalıştığı ders ile sayısal, eşit ağırlık gibi matematik çözmesi gereken bölümlerde derece yapamayacağını kastetim. Zaten hangi bölümden sınava girdiğini de yazmamışlar.

Ben her sene sınavı deniyorum daha full yapmak nasip olmadı ama TYT'de 113 net AYT'de sayısal 74 net yapabildim en fazla. Önümüzdeki sene daha iyisini yaparım belki. Tercih yapmadığım için pek de etkilediğini düşünmüyorum. Bu arada şu haberleri paylaşıp durmayın. İnsanlara sen aptalsın çoban bile yapıyor iması mı ediyorsunuz? Gereksiz.

Ben her sene sınavı deniyorum daha Full yapmak nasip olmadı ama TYT'de 113 net AYT'de sayısal 74 net yapabildim en fazla. Önümüzdeki sene daha iyisini yaparım belki. Tercih yapmadığım için pek de etkilediğini düşünmüyorum. Bu arada şu haberleri paylaşıp durmayın. İnsanlara sen aptalsın çoban bile yapıyor iması mı ediyorsunuz? Gereksiz.

Kanka hiç lisans bölümüne yerleştin mi yoksa 12. sınıftan beri deniyor musun? Çünkü 113 ve 74 güzel değerler insan ünisini iptal eder bu netler için. Tercih verir. Açıklarsan sevinirim kanka. Bir mahsuru yoksa tabii.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı