YKS fullenebilir mi?

@ThePashaa bölümüm bitmek üzere o yüzden bırakmadım. Önümüzdeki sene yerleşeceğim. Mühendislik fakültesinde öğrendiğim matematik sayesinde. Yoksa ben o kadar net çıkaramıyordum. 52 bin yaptım ilk girdiğim sınavda öyle yerleştim.

Haa kanka anladim seni zormuş. Ama kanka TYT netini kullanabilirsin yine de şey soracağım muhendislik matematigi fiziginin bir faydasi oluyor mu TYT de.

Ülkede fullesen de bir şey olmuyor onu demek istedim.

Bir şey olmuyor mu? Sadece eleştirmek için eleştiriyorsun, inan başka yaptığın bir şey yok.
Sen böyle düşündükçe zaten tam yapamazsın kafanı yorma.

Konu sahibinin sorusuna gelecek olursak evet, neden tam yapılmasın? Zor tabii ki yani, orası ayrı. Bizim okul bu sene 200. verdi mesela ama çocuğun yaptığı hataları görsen içiniz gider. İlk 100 hatta 50 falanda gelebilirdi. Kısacası yapılamaz diye bir şey yok.

Bir şey olmuyor mu? Sadece eleştirmek için eleştiriyorsun, inan başka yaptığın bir şey yok.

Konu sahibinin sorusuna gelecek olursak evet, neden tam yapılmasın? Zor tabii ki yani, orası ayrı. Bizim okul bu sene 200. verdi mesela ama çocuğun yaptığı hataları görsen içiniz gider. İlk 100 hatta 50 falanda gelebilirdi. Kısacası yapılamaz diye bir şey yok.

Ondan sonrası kader kanka yapacak bir şey yok. Hem isteyen calisan her türlü parasını kazanir bence kanka ülke ekonomi açısından kötü işsizlik açısından da kötü evet çalışıp AC kalanlarda var ama yine de emek birçok kapıyı açar diye düşünüyorum.

Ondan sonrası kader kanka yapacak bir şey yok. Hem isteyen calisan her türlü parasını kazanir bence kanka ülke ekonomi açısından kötü işsizlik açısından da kötü evet çalışıp AC kalanlarda var ama yine de emek birçok kapıyı açar diye düşünüyorum.

Ülke ekonomisine falan girmiyorum ben, orası ayrı bir konu.
1. olup tam yaptıktan sonra "ülkede bir şey olamazsın zaten" demek arkası boş konuşmaktır. Buna takıldım.

Neden yapılamasın? Sonuçta her soruda 5 şık var ve bunlardan birisi doğru.
Kılavuzda en yüksek yapan kişi 500,00000 puan alır gibisinden bir madde olduğu için yanlış yapsa da 1. olan kişinin 500 alacağı şekilde puanlama yapılıyor.
YKS tarihinde hem TYT hem AYT'de tüm soruları doğru yapan kişi olduğunu sanmıyorum.
AYT'de çok soru çözüp 80 veya üstü net yapmak mümkün, yapan vardır. Ama AYT'de kendi alanı (SAY, SÖZ, EA) kabul edilse bile zor. Çok iyi bilseniz bile arada bir şekilde hata çıkıyor.

Ülke ekonomisine falan girmiyorum ben, orası ayrı bir konu.
1. olup tam yaptıktan sonra "ülkede bir şey olamazsın zaten" demek arkası boş konuşmaktır. Buna takıldım.

Ben girdiğimde YGS-LYS vardı gayet iyi bir sıralama ile Boğaziçi Üniversitesi'ne yerleştim. Eleştirmek için eleştirmiyorum benimle birlikte mezun olan birçok arkadaşım hala iş aramakta. Demek ki arkası boş konuşmuyormuşuz. Bir şeyleri görüp söylüyormuşuz. Demem o ki fulleyen de işsiz kalabiliyor ülkemizde. Bu kadar kasmasına hayatını salmasına gerek yok. Zaten fullemeyi falan düşünüyorsa bu adamın kafası çalışıyordur. Elinden geleni yapması yeterlidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı