YKS fullenebilir mi?

Çok zor. TYT'de süre sıkıntısı olduğu için birkaç soru boş bile kalacaktır. AYT onun aksine mümkün. Ama ufak bir bilgi eksikliğinde bile bir soru kaçabilir. Hayatını YKS'ye adarsan olur diyen arkadaşa katılıyorum. Yıllar verip anca fullenir bu sınav.

Ben girdiğimde YGS-LYS vardı gayet iyi bir sıralama ile Boğaziçi Üniversitesi'ne yerleştim. Eleştirmek için eleştirmiyorum benimle birlikte mezun olan birçok arkadaşım hala iş aramakta. Demek ki arkası boş konuşmuyormuşuz. Bir şeyleri görüp söylüyormuşuz. Demem o ki fulleyen de işsiz kalabiliyor ülkemizde.
Çok fazla parametre var, dediğiniz şey bir şey ifade etmiyor. Daha kötü universitelere gidip hemen is bulanlar da var. Hem, bugünkü geldiğimiz noktada zaten iyi bir üniversite kazanmak iş bulmak için önemli bir unsur olsa da her şeyi ifade etmiyor. Kişinin kendini geliştirmesi lazım. Kendini geliştirip de iş bulamayanlar yok mu? Vardır ama dediğim gibi çok fazla etken var.

Her halükarda iyi bir üniversitede iyi bir bölüm okumak çok önemli bir şey. "fullesen de bir şey olmuyor" demek tamamen gereksiz bir yorum olmuş.

Konuya dönersek, neden olmasın? Fulle yakın yapanlar var, full de yapılır.

Şu ana kadar 120-120 ve 80-80 olmak üzere her ikisinden de tüm soruları doğru cevaplayanı ben görmedim. Bilen arkadaşlar beni aydınlatırsa çok memnun olurum.

9. sınıftan beri düzenli çalışan ve en azami 5-6 saat harcayan insanların daha rahat başarabildiği bir durumdur birincilik. Tek senede çalışır 10k yaparsın, 5k yaparsın, 1k'da yapabilirsin ama birincilere dönüp baktığımız zaman genellikle çalışmayı hayatının tek odağına koymuş şahıslar oluyorlar. Benim izlenimim böyle. Yapılmayacak şey değil. Şu an birinciliğe oynayan kişi de emin olun bu yazıyı yazarken kim bilir nelere çalışıyor.

YKS için bilmiyorum ancak zamanında YGS 1.'si sanırsam sınavı fullemişti. Emin değilim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı