YKS fullenir mi?

Hocam OBP'yi unutun herkes için en gerekli konu net. Benim netlerim seninkinden daha düşük olmasına rağmen Yıldız Tekniği tutturdum. Her türlü yaparsın yeter ki TYT ve AYT'yi çok iyi dengele.

Hocam hangi bölümü tutturdunuz merak ettim açıkçası. 100 TYT 60 AYT bile yapsan sayısalda OBP 64 olunca seni 20kdan 32kya atıyor. Önceki senelerde ise 32K'den 50kya atmış.

Hocam hangi bölümü tutturdunuz merak ettim açıkçası. 100 TYT 60 AYT bile yapsan sayısalda OBP 64 olunca seni 20kdan 32kya atıyor. Önceki senelerde ise 32K'den 50kya atmış.
Yazılım Mühendisliği hocam. İyi bir net olmadığı sürece OBP tamamen çöptür.

Merhaba, şu an 12. sınıf öğrencisiyim. TYT 50 60 netlerdeyim. AYT denemesi yapmayalı oldu bayağı ama AYT'yi TYT'den daha çok seviyorum ve hem yazılılar hem de YKS için plan oluşturmak üzereyim. Sizce fulleme olasılığım kaç? OBP tahmini 64 olur. Bir de geometriye yeni başlayacağım TYT matematik var şu an.
Ben imkansız değil falan filan demiyorum. Kısaca diyorum ki yapamazsın. Realistik hedefler koymak daha mantıklı olacaktır.

Hocam şu an okuyor musunuz? İzmir'deki bilgisayar mühendislikleri nasıl sizce.
Hocam maalesef okulu bitirdim. İzmir'e genel olarak iyi seviyede diyebiliriz. Eğer en iyisini sorarsan İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü çok iyidir. Gerek eski olsun gerekse iş bulma olsun.

Ben imkansız değil falan filan demiyorum. Kısaca diyorum ki yapamazsın. Realistik hedefler koymak daha mantıklı olacaktır.
Hocam isterse çok rahat yapar. Hatta zorlarsa sınavı fuller. TYT ve AYT'yi dengelediği sürece her türlü netleri yükselir.

Hocam maalesef okulu bitirdim. İzmir'e genel olarak iyi seviyede diyebiliriz. Eğer en iyisini sorarsan İzmir yüksek teknoloji enstitüsü çok iyidir. Gerek eski olsun gerekse iş bulma olsun.

Hocam isterse çok rahat yapar. Hatta zorlarsa sınavı fuller. TYT ve AYT'yi dengelediği sürece her türlü netleri yükselir.

Teşekkür ederim hocam planımı hafta ve gün şekilde yaptım son bir soru bakırçay bilgisayar sizce nasıl bir de çukurova bilgisayar nasıldır sizce.

Teşekkür ederim hocam planımı hafta ve gün şekilde yaptım son bir soru bakırçay bilgisayar sizce nasıl bir de çukurova bilgisayar nasıldır sizce.

Hocam ikisi de gayet kaliteli üniversitelerdir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı