DanielLayksın
Kilopat
Daha fazla
Hocam sizi sözelci sanmıştım
.doğrusu EA konusunda tecrübem yok ama bir sürü EA arkadaşım oldu lisede. Özdebir sınavları her alan için zorlayıcı oluyordu. Bence gayet iyi bir net yapmışsınız TYT Özdebir'de. Bu neti yapan AYT mat alanında da iyi işler yapar çalışınca diye düşünüyorum. Ayrıca EA da AYT mat yapan kazanıyor. Sizin temeliniz gayet oturaklı gözüküyor. Bence hedefinize ulaşacaksınız şüpheniz olmasın. TYT fen konusunda çok rahat ol. Ben 0'dan 3 hafta da bitirdim TYT kimya+feni. Branşlarla da 10-11 nete ulaştım. TYT coğrafya hocam, cografyanin kodlarindan harita temel atma kampını, TYT kampını 1.5-2X bitirmeni tavsiye ederim. Halledersin dert etme. Bol bol sosyal branş çöz. Çerez niyetine at. Ben boş zamanlarımda alıyordum önüme 2-3 TYT Sosyal denemesi hızlıca çözuyordum. Çok geliştirici. Ayrıca AYT her alanda asıl belirleyici unsur. TYT moralinizi bozmasın biliyorum çok sinir ediyor bazen
güzel bir konumda olduğunuzu düşünüyorum hocam. AYT mat konusunda ne kadar yardım edemeyecek olsam da AYT sosyal+edebiyat alanlarında sorunuz olursa yardımcı olurum zevkle. Başarılar dilerim.
Bakmak istediğiniz mesajınıza bu gece bakacağım hocam. Şu an dışarı çıkmam gerek.
Hocam sizi sözelci sanmıştım.doğrusu EA konusunda tecrübem yok ama bir sürü EA arkadaşım oldu lisede. Özdebir sınavları her alan için zorlayıcı oluyordu. Bence gayet iyi bir net yapmışsınız TYT Özdebir'de. Bu neti yapan AYT mat alanında da iyi işler yapar çalışınca diye düşünüyorum. Ayrıca EA da AYT mat yapan kazanıyor. Sizin temeliniz gayet oturaklı gözüküyor. Bence hedefinize ulaşacaksınız şüpheniz olmasın. TYT fen konusunda çok rahat ol. Ben 0'dan 3 hafta da bitirdim TYT kimya+feni. Branşlarla da 10-11 nete ulaştım. TYT coğrafya hocam, cografyanin kodlarindan harita temel atma kampını, TYT kampını 1.5-2X bitirmeni tavsiye ederim. Halledersin dert etme. Bol bol sosyal branş çöz. Çerez niyetine at. Ben boş zamanlarımda alıyordum önüme 2-3 TYT Sosyal denemesi hızlıca çözuyordum. Çok geliştirici. Ayrıca AYT her alanda asıl belirleyici unsur. TYT moralinizi bozmasın biliyorum çok sinir ediyor bazen
güzel bir konumda olduğunuzu düşünüyorum hocam. AYT mat konusunda ne kadar yardım edemeyecek olsam da AYT sosyal+edebiyat alanlarında sorunuz olursa yardımcı olurum zevkle. Başarılar dilerim.
Bakmak istediğiniz mesajınıza bu gece bakacağım hocam. Şu an dışarı çıkmam gerek.