O da doğru bizde de öyleydi ama sınav sonuçlarımız pek yakın değildi.Hocam ama olayin bir de su yani var, denemelerde iki sene boyunca arka arkaya kapistigim(aralarda max iki uc net) iki arkadasimla benim aramdaki notlar sunlar.
Biri 20 yapti(sanirim 20ydi yanlis olmasin) Canakkale Dis.
Ben 60 yaptim, Nisantasi Bilgisayar.
Diger arkadas ise benden de kotu yapti fakat soylemiyor netini, bu sene mezun.
Bir yere kadar sinav yonetimi fakat ilk 10bin ve ustu gercekten cok azim ve acikcasi kafa istiyor.
Adamın biri: "Biz neden Norveç gibi olamıyoruz değil de, Allah'a şükür Somali'den daha iyiyiz gibi konuşuyoruz." diyor. Ama yine de dediğiniz gibi çok yükseklere uçtum.Bu durum kişiden kişiye göre değişir ve benim düşünceme göre kendini farklı kişilerle kıyaslamaya devam ettiğin sürece girebileceğin en iyimser sıralama 200-300 bin arası olur. Herkes bir değil.
Ben bu sene gireceğim. Liseden mezun olalı bayağı oldu. Fakat uzun zamandır ders çalışmadım. Karekök 0 çözmek bile zor gelmeye başladı.Ama dediğim gibi şartlamamak da lazım ki ben kendimi ilk 1000 için şartladım olmayınca da etkisini 3 4 ay atamadım (halen daha düşünüyorum ama nasip işte).
Defalarca ders çalışmayı denedim. Doktorum ders çalışma diyor. Kafam takıldı o yüzden açtım. Mesela PC programcılığı okuyacağım. Ki 2 yıllık, ikinci öğretim ve 253 puan. Ben buna gitmek istiyorum.bu arada her şey mümkün fakat sen ders çalışmaktan ziyade sürekli bu tarz konular açtığından dolayı geleceğini olumlu görmüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.