Yöneticiler ve moderatörler istediği başlığı yazabiliyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maalesef :)
Normal de bence olacaktı.
Eki Görüntüle 1960564
Sonrasında konuyu düzenledim.
Eki Görüntüle 1960566

Ya bir şey soracağım konu onaylandı sorunsuz bir şekilde. Sonrasında neden bir moderatör gelip @Ali Güngör etiketini kaldırıyor? Gerçekten aşırı saçma işler dönüyor. Keyfinize göre iş mi yapıyorsunuz? Hayır istediğim şekilde onaylandı insanlar yorum yazıyor sonrasında kaldırıyorsunuz.
Çok saçma işler dönüyor. Bir şey demek de istemiyorum her hafta cezalıyım zaten dahasına gerek yok.

Yönetici istediğini yazar tabi adı üstünde yönetici. Yani hoşuna gitmediyse sen gideceksin demek. Bu kadar basit.
Hocam öyle şey olur mu? Mesela A ülkesi olsun o ülkenin başkanı gidip adam öldürse olur mu? Kural neyse uymak zorunda.

Herkesin eşit olduğu bir ortam hiçbir yerde olmaz. Ben yönetici olsam böyle bir şey yapmazdım fakat, bu adam burayı ayakta tutup bu kadar kişiyi birleştirirken, istediği başlığı da koyabilir olması normal bir durum.

@bonz, milletin ne düşündüğünü umursamayın derim. En başa öyle ibare geçmişsiniz, sorun yok gibi gözüküyor. Millete kendinizi ispatlama çabasına girmeyin, anlatmak istediğim bu. Gerçekten gerek yok.
Yani hocam sorun şu. Kendimi ispatlama gibi bir amacım yok. Ben başkasının yanlış yazdığı mesajı alıntıladım diye 2-3 kere ceza yedim. Başkasının hatasından dolayı. Bir yönetici yani bu kuralları yazan kişi bile kuralları takmıyor, üstelik değiştirilmeyecek diyorsa bir yanlışlık yok mu?

Konu içerisinde ki mesajlarımız da silindi 😋

Yani hocam sorun şu. Kendimi ispatlama gibi bir amacım yok. Ben başkasının yanlış yazdığı mesajı alıntıladım diye 2-3 kere ceza yedim. Başkasının hatasından dolayı. Bir yönetici yani bu kuralları yazan kişi bile kuralları takmıyor, üstelik değiştirilmeyecek diyorsa bir yanlışlık yok mu?

Hocam vallahi çok haklısınız da bazı şeyler böyledir ya bir şey diyemezsin olan sana olur. Yönetici sonuçta.

@bonz, o konuda haklısınız. Haksızsınız demiyorum, sırf yönetici olduğu için yaptığı yanlışı savunacak da değilim. Benim anlatmak istediğim, bir arkadaş oyun incelemesi konusunda dört sayfa linçlendiğinizi belirtmiş. Saygı çerçevesi içerisinde muhabbetinizi edersiniz, geçersiniz. Kimseye kendinizi ispatlamakla uğraşmayın diyorum. Anlattığım şey bu. Kitlenin %60-70'i çoluk çocuk zaten. Çoluk çocuğa kendinizi ispatlayıp ne yapacaksınız? Gülüp geçin :D

@bonz, o konuda haklısınız. Haksızsınız demiyorum, sırf yönetici olduğu için yaptığı yanlışı savunacak da değilim. Benim anlatmak istediğim, bir arkadaş oyun incelemesi konusunda dört sayfa linçlendiğinizi belirtmiş. Saygı çerçevesi içerisinde muhabbetinizi edersiniz, geçersiniz. Kimseye kendinizi ispatlamakla uğraşmayın diyorum. Anlattığım şey bu. Kitlenin %60-70'i çoluk çocuk zaten. Çoluk çocuğa kendinizi ispatlayıp ne yapacaksınız? Gülüp geçin :D
Yok hocam zaten o konu geldi geçti moderatörler ile bir konuda da konuştuk kurallar böyle vs diye güzelce anlattılar olay tatlıya bağlandı.

@bonz, güzel. Tatlıya bağlanmasına sevindim :) Kendi düşüncelerinizi millete ispatlamaya çalışmayın. Anlatmak istediğim buydu aslında.

@bonz, güzel. Tatlıya bağlanmasına sevindim :) Kendi düşüncelerinizi millete ispatlamaya çalışmayın. Anlatmak istediğim buydu aslında.
Düzenleyim konuyu hocam. Moderasyondan kimsenin yazmaması da garip. Onaylanmaz diyordum onaylandı.

Herkesin eşit olduğu bir ortam hiçbir yerde olmaz. Ben yönetici olsam böyle bir şey yapmazdım fakat, bu adam burayı ayakta tutup bu kadar kişiyi birleştirirken, istediği başlığı da koyabilir olması normal bir durum.
Bilmiyorum hocam size göre öyle olabilir bana ters yani kuralları kendileri belirlediler sonuçta.

Çok saçma işler dönüyor. Bir şey demek de istemiyorum her hafta cezalıyım zaten dahasına gerek yok.

Hocam öyle şey olur mu? Mesela A ülkesi olsun o ülkenin başkanı gidip adam öldürse olur mu? Kural neyse uymak zorunda.
Sorun şurada kuralları da kendileri belirliyor yani.

Konudan da uzaklaştırıldım 🤗

1695932601195.png

Son düzenleme:
İçimde kendi kendimi cevapladım, sanırım yapılması gereken buydu. Benim hala konuda iznim var.

Ürün ucuz da değil ki kategorisinin hakkını versin. Eş değer sayılabilir bir ton kopyası var, yukarıdaki de bunlardan biri.

Profil mesajı hakkım bitince konu mu açsam? :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı