Yone ile alınan S kalıcı mı?

Eyübüü

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500 Zotac 1660s 520mk anakart ddr4 vengance 8gb ram
Arkadaşlar ben yone oynamaya başladım ve ilk oyunumda s aldım. Şimdi ben Yone'yi 20k gibi bir skora taşıdığımda benden 2 tane s- istiyor. Aldığım s in bu isteklere bir katkısı olacak mı yoksa boşa mı gidecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben yone oynamaya başladım ve ilk oyunumda s aldım. Şimdi ben Yone'yi 20k gibi bir skora taşıdığımda benden 2 tane s- istiyor. Aldığım s in bu isteklere bir katkısı olacak mı yoksa boşa mı gidecek?
5. seviye iken kazanmadığın için hiçbir anlamı yok :(.

5. seviyeye geçtikten sonra S- ve üstü bir derecede simge kazanıyorsun. 2 simge birleştirip seviye 6 yaptıktan sonra S ve üstü bir derecede 3 simge kazanarak seviye 7 yapıyorsun ki bu da şimdilik son seviye. Eğer 5. seviyeye geldiysen boşa gitmeyecek.

5. seviyeye geçtikten sonra s- ve üstü bir derecede simge kazanıyorsun. 2 simge birleştirip seviye 6 yaptıktan sonra s ve üstü bir derecede 3 simge kazanarak seviye 7 yapıyorsun ki bu da şimdilik son seviye. Eğer 5. seviyeye geldiysen boşa gitmeyecek.

lolxd.PNG

Kırmızı sancaklılar 5 seviye onları mor yapmak için 2 tane s alacaksın mor yapınca aldığın S'ler gidecek sonra 3 s alıp mavi yapacaksın.

lol.PNG

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı